QNB Finansbank’tan kaçırılmayacak ramazan ayı kampanyası: 200 TL’lik market alışverişine 150 TL hediye para verilecek!

2 Nisan tarihi itibari ile başlamış olan ramazan ayı, bankaları harekete geçirdi. Vatandaşların ekonomik şartlar çerçevesinde zamlanmış olan market ürünlerine rahatlık ile ulaşabilmelerini sağlamak amacı ile çeşitli ramazan ayı kampanyaları düzenleyen bankalar, bu sayede hem iftar ve sahur sofralarının dolmasını hem de kendi müşteri sayılarının artmasını hedeflemektedir.

Ramazan ayı için özel olarak alışveriş kampanyası düzenlemiş olan bankalar arka arkaya duyurularını yaparken, yeni kampanyasını tanıtan bankalardan biri de QNB Finansbank oldu. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine 150 TL’ye varan para puan kazanma fırsatı tanıdığını duyurdu.

QNB Finansbank’tan 150 TL’lik Para Puan Kampanyası!

Geliştirdiği kredi kampanyaları ile dikkat çeken özel bankalardan biri olan QNB Finansbank, yeni dönemde de çeşitli kampanyalar düzenleyerek vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Son olarak ramazan ayı için özel olarak bir kampanya daha geliştirdiğini duyuran banka, ilgili ramazan kampanyasının detaylarını paylaştı.

QNB Finansbank tarafından geliştirilmiş olan ramazan ayı kampanyasına göre 2 Mayıs tarihine kadar bireysel QNB Finansbank kartlarından 200 TL ve üzeri market harcaması yapan mevcut müşterilere 10 TL, toplamda da 150 TL para puan hediyesi verileceğinin bilgisi kaydedildi.

QNB Finansbank’ın Ramazan Ayı Kampanyasından Kimler Yararlanabilir?

QNB Finansbank’ın ramazan ayı için özel olarak geliştirmiş olduğu 150 TL para puan hediyeli kampanyasından, CardFinans kredi kartı, CardFinans banka kartı ve QNB Finansbank First özellikli bireysel kartlara sahip olan müşteriler yararlanabilmektedir. Ticari kartlar ramazan ayı kampanyası kapsamında değerlendirilemezler.

QNB Finansbank Ramazan Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

QNB Finansbank’ın ramazan ayı için özel olarak geliştirmiş olduğu 150 TL para puan hediyeli kampanyasına, RAMAZAN yazıp 2273’e kısa SMS gönderilerek başvuru yapılabilmektedir. Ayrıca bankanın mobil uygulaması aracılığı ile kampanyaya dahil olunabilmektedir.

Exit mobile version