QNB Finansbank’tan ramazan ayına özel alışveriş kampanyası: Sahur ve iftar sofralarınız CardFinans ayrıcalığı ile dolacak!

Ekonomik gelişmeler çerçevesinde zamlanan hizmet ürünleri, vatandaşların bütçelerini zorlamaya başladı. Bu noktada devreye giren QNB Finansbank, ramazan ayının içerisinde olduğumuz şu günlerde kimsenin sofrası boş kalmasın diye, yepyeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

QNB Finansbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan ramazan ayı kampanyasının detayları belli oldu. Banka, 2 Mayıs tarihine kadar başvuru yapan mevcut müşterilerine, çeşitli avantajlar sunulacağını bildirdi.

QNB Finansbank Ramazan Kampanyası 2022

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından biri olan ve Enpara şubesiz bankacılık hizmeti ile cüzdanları dolduran QNB Finansbank, yeni dönem kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda ramazan ayı için de özel olarak bir kampanya geliştirdiğini duyuran banka, yapılan alışverişler karşılığında kazanç sağlanmasını garanti ediyor.

QNB Finansbank’ın resmi internet sitesinde yer alan kampanya duyurusuna göre 2 Mayıs tarihine kadar bireysel kartlarından 200 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapan müşterilere 10 TL, toplamda 150 TL hediye para ödülünün verileceği bilgisi kaydedildi.

QNB Finansbank Ramazan Kampanyasının Ayrıntıları

QNB Finansbank tarafından geliştirilen ramazan ayı kampanyasından, yalnızca CardFinans kredi kartı, CardFinans banka kartı ve QNB First özellikli bireysel kartlar faydalanabilmektedir. Aynı gün içerisinde, farklı iş yerlerinden yapılan 200 TL ve üzeri alışverişlerinin yalnızca biri kampanya kapsamında değerlendirilir. Alışverişler sayesinde kazanılan paralar, ürünlerin iade edilmesi durumunda iptal ediliri. Ticari kartlar, kampanyadan yararlanamazlar.

QNB Finansbank Ramazan Kampanyası Katılım Başvurusu

QNB Finansbank tarafından geliştirilmiş olan ramazan ayı alışveriş kampanyasına, bankanın mobil uygulaması, SMS kanalı ve çağrı merkezi aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Kampanyaya son katılım tarihi, 2 Mayıs olarak duyurulmuştur.

Exit mobile version