Ekonomi

QNB Finansbank’tan şok teklif: 99 metrekarelik daire ve 5227 metrekarelik çiftlik ve arsası 500 bin TL’den satışa sunuldu!

QNB Finansbank Aydın ve Manisa illerinde bulunan icralık gayrimenkuller için Intengo platformu üzerinden yeni satış ihaleleri düzenlediğini duyurdu.

QNB FİNANSBANK’TAN AYDIN’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Aydın ilinde bulunan icralık bir daireyi Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden satışa çıkarmış olduğunu belirten QNB Finansbank, ihaleye ve ihaleye konu olan icralık daireye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB Finansbank Aydın ilinin Merkez ilçesinin Girne Mahallesi’nde bulunan icralık dairenin toplam kullanım alanını 99 metrekare olarak açıkladı. Dairenin kombili ısıtma sistemine sahip olduğunu belirten banka, 3+1 daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 500 bin TL olduğunu bildirdi.

QNB FİNANSBANK’TAN MANİSA’DA SATILIK ÇİFTLİK VE ARSA İLANI!

Manisa ilinde bulunan icralık bir çiftlik ve arsasını Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden satışa sunmuş olduğunu belirten QNB Finansbank, ihalesine ve ihalesine konu olan icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Manisa ilinin Salihli ilçesinin Çeltikli Mahallesi’nde bulunan 5 bin 227 metrekarelik arsanın, üzerindeki tavuk çiftliği ile birlikte satışa sunulduğunu belirten QNB Finansbank, tam hisseli satış için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 500 bin TL olarak bildirdi.

QNB FİNANSBANK’IN AYDIN VE MANİSA İHALELERİNE NASIL KATILIM SAĞLANIR?

QNB Finansbank’ın Aydın ve Manisa illerinde bulunan icralık gayrimenkuller için düzenlemiş olduğu ihaleler, ilgili bölgelerden uygun fiyatlar karşılığında gayrimenkul sahibi olmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların dikkatlerini çekmeyi başardı. Vatandaşlar QNB Finansbank’ın Intengo ihalelerine nasıl fiyat teklifi sunabileceklerini araştırırlarken bankadan ihale katılım detaylarına ilişkin açıklama geldi.

QNB Finansbank Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihaleler için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, platforma üye olmaları gerektiğini belirtti. Üyelik işlemlerinden sonra söz konusu ihale için 25 bin TL’lik katılım bedelinin yatırılması gerektiğini bildiren banka, yatırım işleminin ardından platform üzerinden online olarak fiyat teklifinin verebileceğini ifade etti.