Ekonomi

QNB Finansbank’tan yatırımlık gayrimenkul satışı: Tavuk besi çiftliği ve tarlası için 313 bin TL ödemek yeterli!

QNB Finansbank Intengo ile iş birliği yaptığını ve iş birliği kapsamında da Zonguldak ile Tekirdağ ilçelerinde bulunan iki icralık gayrimenkul için yeni satış ihaleleri düzenlediğini duyurdu.

QNB FİNANSBANK’TAN SATILIK İCRALIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan ve hem kendi bünyesinde hem de dijital bankacılık kolu olan Enpara bünyesinde birçok farklı kategori altında avantajlı kampanyalar geliştiren QNB Finansbank, yeni dönemde de tüketicinin ve yatırımcının yanında yer almaya ve onlara destek olmaya devam ediyor.

Sene başından bu yana pek çok farklı kategori altında hem kart kampanyaları hem de finansman hizmetleri duyuruları yayınlayan QNB Finansbank, bu kez de Intengo isimli yasal e- ihale platformu ile anlaşmaya vardığını ve anlaşma kapsamında da icralık gayrimenkul satışına başladığını belirtti. Banka anlaşma ile birlikte iki yeni ihale düzenlediğini ve uygun fiyatlı ihalelere ilişkin ayrıntılı bilgileri paylaştığını bildirdi.

QNB FİNANSBANK’TAN TEKİRDAĞ’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

QNB Finansbank Intengo ile iş birliğini açıkladıktan sonra vakit kaybetmeden bir ihale düzenledi. Söz konusu ihale kapsamında Tekirdağ’da bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB Finansbank- Intengo iş birliğinde düzenlenmiş olan ihale kapsamında satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün depolu bir dükkan olduğu öğrenildi. Tekirdağ ilinin Çorlu ilçesinde bulunan depolu dükkanın toplam kullanım alanını 69 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 245 bin TL, ihale katılım bedelini ise 12 bin 250 TL olarak duyurdu.

QNB FİNANSBANK’TAN ZONGULDAK’TA SATILIK ARSA VE ÇİFTLİK İLANI!

QNB Finansbank Intengo iş birliği kapsamında Zonguldak ilinde de icralık gayrimenkul satışı yapılacağını belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB Finansbank- Intengo iş birliğinde düzenlenmiş olan ihale kapsamında satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün bir tavuk besi çiftliği ve arsası olduğu öğrenildi. Çaycuma ilçesinde bulunan gayrimenkulün toplam kullanım alanını 6 bin 954 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 6 milyon 270 bin TL, ihale katılım bedelini ise 313 bin 500 TL olarak duyurdu.