Gündem

Rakıya Zam Geldi!

Son zamanlarda iğneden ipliğe bir çok ürüne yapılan zam rakıyı da vurdu. Rakıya zam geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platformu (TTB) Başkanı Özgür Aybaş, rakıya gelen zam haberlerini sosyal medya hesabından duyurdu.

Ülkemizde elektrik, benzin, kömür, alkol gibi ürünlere gelen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. Rakıya zam geldi. Zam haberini i. Türkiye Tekel Bayileri Platformu (TTB) Başkanı Özgür Aybaş, duyurdu. Aybaş sosyal medya hesabından, Efe Alkollü İçecekler Ticaret A.Ş.’ye ait rakı çeşitlerine gelen zamlara dair yeni bir fiyat listesini paylaştı. Zamlar 15 Kasım Pazartesi gününden itibaren uygulanmaya başlayacak.

Daha Büyük Zam Kapıda Demişti

Alkol ve biraya gelen zam haberini geçtiğimiz günlerde Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş duyurmuş daha büyük zamların sinyalini vermişti. Aybaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Zamlar hayırlı olsun yeni rakı hariç çoğu ürünlere kur farkı zam geçişi oldu önümüzdeki günlerde daha büyük ÖTV zammı kapıda” ifadelerini kullanmıştı. Bugün rakıya zam geldi. TTB başkanının paylaştığı belgeye göre zam 15 Kasım’dan itibaren uygulanacak.