Ramazan Bayramı bereketi ile geldi: 90 gün taksit ertelen ihtiyaç kredisi kampanyaları başvurulara açıldı!

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde nakde sıkışan vatandaşlar için 90 gün taksit ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiklerini duyuran Yapı Kredi Bankası, Akbank ve QNB Finansbank, ilgili hizmetlerinin ayrıntılarını paylaştı.

Yapı Kredi Bankası 90 Gün Taksit Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Son olarak emekli promosyonu kampanyası ve kart kampanyaları ile gündeme gelmeyi başarmış olan Yapı Kredi Bankası, nakde sıkışan vatandaşlar için 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 36 ay ve aylık faiz oranını yüzde 2,89 olarak belirleyen Yapı Kredi, 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesini 513,50 TL olarak hesapladı.

Akbank 90 Gün Taksit Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Geliştirdiği kampanyalar sayesinde bankacılık sektörünün aranan isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Akbank, yeni dönemde nakde sıkışan vatandaşlara 90 gün ödeme erteleme imkanı sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyasının başvurulara açıldığını duyurdu.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 90 gün taksit ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasının vade sayısı 36 ay, ortalama faiz oranı ise yüzde 2,11 olarak bildirildi. Banka, ilgili hizmetten 10 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen müşterilerinin ödeyecekleri aylık taksit tutarını 450,67 TL olarak hesapladı.

QNB Finansbank 90 Gün Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyalarının geniş kapsamı sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir diğer banka olan QNB Finansbank, nakde sıkışan vatandaşlar için 90 gün ödeme erteleme fırsatı sunduğu yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

QNB Finansbank tarafından geliştirilmiş olan 90 gün taksit ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasının vade sayısı 36 ay, ortalama faiz oranı ise yüzde 1,79 olarak bildirildi. Banka ilgili hizmetinden 10 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen müşterilerinin ödeyecekleri aylık taksit tutarını, 401,71 TL olarak hesapladı.

Exit mobile version