Ramazan Bayramı kredisi verecek olan bankalar belli oldu!

Bankalar arasındaki rekabet ve müşteri kazanmak için düzenlenen kampanyalar bitmek bilmiyor. Bu sene Ramazan Bayramı için uygun kampanyalar ile kredi verecek olan bankalar belli oldu. İş Bankası ve Akbank 90 güne kadar ödemesiz kredi imkanı sağlarken, Garanti Bankası 60 aya varan vade vadesi ile bayram kredisi çekecek müşterilerini bekliyor.

Corona virüsü salgını ve Ramazan Bayram’nın yaklaşması gibi nedenler ile vatandaşın maddi ihtiyacı arttı. Her sene olduğu gibi bu sene de özel bankalar vatandaşın nakdi ihtiyacını karşılamak için harekete geçti. Bayram kredilerini kendilerinden çekmesini isteyen bankalar, müşterilerine çeşitli kampanyalar ile vaatlerde bulunuyorlar. İş Bankası bu sene bayram kreşi çeken müşterilerine kişilere özel belirlenen faiz oranıyla 90 gün ödemesiz kredi imkanı sağlıyor. AK Bank ise 3 ay ödemesiz kredilerin şubeler veya mobil bankacılık yoluyla kolayca alınabileceğini bildirdi. Garanti bankası uygun faiz oranlarıyla 60 ay vade ile kredi sağlayacağını duyurdu. İşte o bankaların Bayram Kredisi detayları…

İş Bankası Bayram Kredisi

İş Bankası Bayram Kredisi ile size özel belirlenen faiz oranıyla, 50.000 TL’ye kadar 60 aya varan vadeler ve 90 güne varan ödemesiz dönemli kredi kullanma fırsatı sağlıyor.

İşCep’ten Anında Bayram Kredisi başvurusu;

“Krediler” – “Anında Kredi Başvuru” veya

“Başvurular” -“Kredi” -“Anında Kredi” adımlarını takip ederek

İnternet Şubesi’nden Anında Bayram Kredisi başvurusu;

“Kredilerim” – “Anında Kredi” veya

“Başvuru-Ürünler” – “Anında Kredi” adımlarını takip ederek
hızlı ve kolayca yapabilirsiniz.

İŞ BANKASI BAYRAM KREDİSİNE BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Akbank Bayram Kredisi

3 ay Ertelemeli kredilerimizi Şubelerimizden, Akbank Telefon Şubesi’nden ve Akbank Direkt İnternet veya Mobil’den kullanabilirsiniz.
Erteleme dahil kredi vadesi en fazla 60 ay olabilir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. 3 ay ertelemeli kredinin vadesi en fazla 57 ay olabilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak ertelem faizi tahsil edilir. Bir sonraki aydan itibaren taksit ödemeleri başlar.
Kredimakbankta.com sayfasından T.C. vatandaşlık numarası ve güncel cep telefonu bilgisi girilerek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunanların başvuru sonuçları sms ile iletilecektir. Akbank müşterisi olmayanların kredi kullanım işlemi şubede tamamlanır.

AKBANK BAYRAM KREDİSİNE BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ


Garanti Bankası Bayram Kredisi

Tüm ihtiyaçlarınız için cebinize uygun kredi seçenekleri Garanti BBVA’da! Siz de 60 aya varan, uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisine şimdi başvurun, ihtiyaçlarınızı ertelemeyin.
Garanti BBVA İnternet Bankacılığı ya da Garanti BBVA Mobil aracılığıyla; ihtiyaç kredisine başvurabilir, daha önce yaptığınız başvurularınızı tamamlayabilir ve şubeye gitmeden hesabınıza aktarılan paranızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

GARANTİ BANKASI BAYRAM KREDİSİNE BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Exit mobile version