Ramazan Bayramı’ndan önce alışverişe çıkacak olan vatandaşların dikkatine: Vakıfbank, online alışveriş yapanlara yüzde 0 faizli 5 bin TL ödeme yapacağını duyurdu!

Ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmeler, market reyonlarına ve diğer alışveriş kategorilerine zamlı fiyatlar aracılığı ile yansıdı. Temel gıda alışverişlerini, giyim eksikliklerini ve diğer ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlar, bu durumu yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde çözüme kavuşturmak adına alternatif yollar aramaya başladılar. Bu noktada devreye giren kamu bankası Vakıfbank, ilgili şartları sağlayan tüm vatandaşlara alışveriş desteğinde bulunacağını açıkladı.

Vakıfbank’tan Alışveriş Kredisi Hizmeti 2022

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından biri olarak hizmet veren Vakıfbank, yeni dönemde çeşitli faktörlere bağlı olarak giderek daha da pahalılaşan hayat şartlarına karşın vatandaşın yanında olduğunu duyurdu. Banka, özellikle pandeminin başlaması ile birlikte artan online alışveriş taleplerinden ötürü n11 platformu ile anlaştığını duyurarak, ilgili Vakıfbank Bankomat kartları aracılığı ile siteden alışveriş yapanlara sıfır faizli, 5 bin TL limitli alışveriş kredisi hizmeti sunacağını bildirdi.

Vakıfbank Alışveriş Kredisi Kullanım Detaylar

Vakıfbank’ın Türkiye’nin önde gelen e- ticaret sitelerinden biri olan n11 ile geliştirmiş olduğu 5 bin TL limitli alışveriş kredisi hizmetinden yararlanabilmek için söz konusu Bankomat kartının Masterpass sistemine kayıtlı olması gerekmektedir. Sisteme kaydı bulunmayan kartlar, bankanın ATM noktaları ya da mobil uygulaması aracılığı ile aktif hale getirilebilmektedir. Kampanya, yalnızca bireysel müşterileri kapsamaktadır.

Vakıfbank Alışveriş Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank’ın n11 iş birliği ile geliştirmiş olduğu 5 bin TL limitli alışveriş kredisi hizmetine, alışverişin tamamlandığı ve ödeme aşamasına geçildiği esnada başvuru yapılmaktadır. İlgili n11 alışveriş sepetini dolduran ve açılan ödeme ekranında “dijital kredi ile öde” seçeneğini tıklayan herkes, Vakıfbank’ın faizsiz alışveriş kredisi hizmetinden yararlanabilmektedir.

Exit mobile version