Rap Müziğin Yeni Yıldızlarından; llllaslanllll

Son yıllarda rap müzik özellikle gençler arasında büyük bir ilgi görüyor. Bu ilgiye neden olan en önemli detay ise elbette rap müzik alanında çok başarılı şarkılar ve her biri birbirinden yetenekli genç rapçiler. Yapmış oldukları rap şarkıları ile aslında çok önemli mesajlarda veren rapçiler arasında son dönemlerde ışığı parlayan bir yıldız fark ediliyor. Youtube üzerinde izlenme sayısında önemli bir düzeye gelen yeni rap yıldızının adı Talha Aslan, ama rap müzik dünyası onu llllaslanllll olarak tanıyor.

llllaslanllll İsmi Hayranlarının Merakını Uyandırıyor

Böyle ilginç bir isimle piyasaya çıkan llllaslanllll Youtube’da yayınladığı şarkılar ile büyük bir beğeni alıyor. Bu şarkılarda özellikle gençler kendi hayatlarından çok önemli kesitler buluyor. llllaslanllll rap şarkıları ile gençlerin neler hissettiklerini anlatmaya çalışıyor. Yaşamış oldukları aşklar, acılar, anılar, fikirler ve hayata dair daha birçok şey llllaslanllll şarkılarında hayat buluyor. Ve tüm dinleyenler yaptıkları yorumlarda bu şarkıları dinlerken ruh hallerinin değiştiği yorumları karşımıza çıkıyor.

Yeni Şarkılar Yolda

Rap müziğin genç ve yetenekli isimlerinden olan llllaslanllll yakında yayınlamayı planladığı yeni şarkıları ile hayran kitlesini daha da genişletmek ve daha çok insanın hayatına dokunabilmek istiyor. Bunun için sahip olduğu yetenekleri en iyi şekilde kullanan genç rapçi kendini geliştirebilmek adına sürekli çalıştığını vurguluyor. Aynı zamanda rap müziğe karşı duymuş olduğu hayranlık onun bu müziğin en iyi temsilcilerinden birisi olma yoluna da çok büyük destek katıyor.

Kendi Yapım Şirketi İle Bir Adım Önde Yol Alıyor

llllaslanllll’ı genç rapçilerden ayıran başka bir özelliği daha onu ön plana çıkarıyor. 2020 yılında kurmuş olduğu yapım şirketi üzerinden tüm çalışmalarını yürütüyor. Tune Republic ismi ile müzik dünyasında faaliyet gösteren bu yapım şirketi aracılığı ile rap müzik üretimi yapılıyor. Bu tür başarılı adımlar gelecek günlerin llllaslanllll için çok daha parlak bir dönem olacağa benziyor.

Yine aynı yapım şirketi bünyesinde çıkacak olan yeni rap şarkıları llllaslanllll hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Exit mobile version