Rapçi Murda, hayranına sert çıktı: Dansöz müyüm ben?

Son dönemlerde pop müziğinden çok rap müziğine yönelen dinleyenler tarafından sıklık ile takip edilen isimlerden birisi olan Rapçi Murda, popülerliğini giderek arttırmaya devam ediyor. Özellikle ünlü şarkıcı Hadise ile yaptığı düetlerden sonra ünü artan Rapçi, sahnelerde sergilediği performans ile hayran kitlesini giderek genişletmeyi başardı.

Son dönemlerde özel hayatı ile de gündeme gelmeye başlayan Rapçi Murda, geçtiğimiz günlerde Hadise ile birlikte düet yaptığı yeni şarkısının yayınlanmasının ardından arama motorlarında sıklık ile sorgulanan isimlerden birisi olmayı başardı. Murda, yeni şarkısının tanıtımında sahnede beraber dans ettiği Hadise’ye sarılması ile de sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça eleştirilerek, sosyal medyada son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu.

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da özel bir beachte sahne alan Rapçi Murda, agresif tavırları ile dikkat çekti. Performansı esnasında, bir hayranının sahneye para fırlatması üzerine yükselen tansiyon, tüm dinleyenlerin gerilmesine sebep oldu. Rapçi Murda’nın hayranına sarf ettiği cümleler, kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken Oryantal Didem, Murda’yı hedef aldı.

“Dansöz Müyüm Ben?”

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da özel bir beachte sahne alan Rapçi Murda, sahnede performansını sergilerken bir hayranı Murda’ya doğru para fırlattı. Bu durumdan rahatsız olan Murda, tepkisini “dansöz müyüm ben?” diyerek dile getirdi.

“O Paranın 200 Katını Sana Fırlatırım Rahat Ol!”

Kendisine para fırlatan hayranına oldukça sinirlendiği görülen Rapçi Murda, hızını alamadı ve tepkisini dile getirmeye devam etti. Murda sözlerine “o paranın 200 katını sana geri fırlatırım rahat ol” dedi.

Oryantal Didem Tepki Gösterdi!

Rapçi Murda’nın “dansöz müyüm ben?” sözlerine sinirlenen Oryantal Didem, mesleğinin bu şekilde aşağılayıcı bir dil ile anılmasına karşı artık sabrının kalmadığını ifade etti.

Exit mobile version