Gündem

Rekor niteliğinde promosyon anlaşmaları; 17, 28 ve 41 bin TL! Bu anlaşmalardan sonra herkes maaşını bu kurumlara aldırmak isteyecek!

Emeklilere ödenen promosyon tutarları, bankaların kurum ve kuruluşlar ile yaptığı anlaşma sonrasında çalışanlara da ödenmeye başladı. Türkiye’de bu yıl 10 bin TL’ye kadar ulaşmış olan emekli promosyonlarının yanı sıra pek çok kamu kurum ve kuruluşu rekor niteliğinde promosyon tutarlarına imza attı.

SEYHAN BELEDİYESİ, 28 BİN 100 TL PROMOSYONA TAMAM DEDİ

Emekliler kadar çalışanları da yakından ilgilendiren promosyonlarda bu sene rekor niteliğindeki rakamlara imza atıldı. O rakamlardan biri ise, geçtiğimiz günlerde Seyhan Belediyesi’nden geldi. Seyhan Belediyesi bünyesinde görev yapan memurlar, sözleşmeli personeller ve kadrolu işçiler adına promosyon pazarlığına oturan Seyhan Belediyesi’nin imzaladığı promosyon tutarının 28 bin 100 TL olduğu öğrenildi.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, PROMOSYONDA 41 BİN 500 TL’YE İMZA ATTI

Seyhan Belediyesi’nin ardından bu senenin en yüksek promosyon tutarına imza atan Anadolu Üniversitesi’nde de promosyon tutarı netleşti. Maaş promosyonları için üniversitede çalışan 5 bin 500 kişi adına üç yıllık ihaleye çıktığı öğrenilen Anadolu Üniversitesi, ihale sonunda 41 bin 500 TL ücret altına imzasını attı.

SON PROMOSYON ANLAŞMASI ANKARA POLATLI BELEDİYESİ’NDEN GELDİ

Promosyon anlaşmalarında son haber Ankara Polatlı Belediyesi’nden geldi. Tüm personelleri için promosyon anlaşmasına oturduğu öğrenilen Polatlı Belediyesi, alınan maaş fark etmeksizin her bir personel için 17 bin 100 TL’lik promosyon tutarı altına imza attı. Bu haberi veren kişi ise, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya oldu. Başkan Yıldızkaya, açıklamalarında; “Belediyemizde aynı mesaiyi paylaştığımız kıymetli çalışanlarımıza ekonomik olarak katkı ve destekte bulunmak amacıyla banka promosyon görüşmelerimizi bugün itibarıyla tamamladık. Kurumumuz tarihindeki en yüksek sözleşmeyi neticelendirerek, 17 bin 100 liralık promosyon tutarını, maaş miktarları fark etmeksizin tüm personellerimizin eşit şekilde alabilmelerini sağlayan bir anlaşmaya vardık. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, personelimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.