Renault Aralık ayı otomobil kampanyası! 15 bin lira getir yeni Clio’yu götür

Aralık ayının gelmesi ile otomobil kampanyaları özellikle araştırılmaya başlandı. Bu doğrultuda Renault Aralık ayı kampanyaları duyuruldu. Araba kampanyaları içinde Yeni Clio kampanyası da dikkat çekti.

Renault tarafından önemli bir kampanya duyuruldu. Bu kampanyada 15 bin lira getirene Clio kampanyasından yararlanma fırsatı sunuldu.

15 BİN LİRA PEŞİNAT

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada minimum 15 bin lira peşinat tutarı yatıran müşterilere teslimatı Aralık ayında yapılacak tüm Yeni Clio versiyonları için fiyat sabitlemesi yapılabileceği ifade edildi.

Yapılan açıklamada anahtar teslim fiyatından kalan bakiye tutar hariç, kampanyaya katılım koşulu olarak yatırılan peşinat tutarı ile Renault Finans’tan kullanılan kredinin toplamı minimum 50 bin lira olacağı belirtildi.

FAİZ ORANLARI DEĞİŞİYOR

Bu kampanya kapsamında Renault tarafından yapılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

“Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir.”

Bunun yanı sıra söz konusu açıklamada Yeni Clio’nun karma CO2 salımı 94 – 121 g/km; yakıt tüketimi 3,6 – 5,3 l/100km aralığında olduğu belirtilerek model üzerinde gösterilen aksesuarların farklılık gösterebileceği kampanyanın stoklarla sınırlı ve 22.12.2020 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerli olduğu vurgulandı.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

Exit mobile version