Renault CLIO modeli için açıkladı: Aylık bu kadar ödeme yapabilirsiniz!

Araba şirketleri 2021 kampanyalarını duyurmaya devam ediyorlar. Renault yeni CLIO modeli için resmi internet sayfası üzerinden kampanya açıklaması yaptı. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, 2.900 TL taksit ödemesi ile araba sahibi olabilirsiniz. İşte Renault kampanya açıklaması…

Araba almak isteyen vatandaşlar için 2021 güncel fiyat listeleri açıklandı. Aynı zamanda araba şirketleri müşteri çekmek için kampanya yarışına girdiler. Renault sınırlı sayıdaki 2021 model Yeni Clio Joy 1.0 Sce 65 bg otomobil için kampanya fırsatını duyurdu.

İşte Renault tarafından yapılan kampanya açıklaması:

Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili kampanya, sınırlı sayıdaki 2021 model yılı, Yeni Clio Joy 1.0 Sce 65 bg otomobilin perakende satın alımında uygulanan 138.900 TL’lik fiyat ile geçerlidir. Kampanya kapsamında, 55.000 TL peşinat, 48 ay vade ve %1,62 faiz oranı seçeneği ile oluşan aylık ödeme tutarı 2.848 TL’dir.

Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir. Araç fiyatına kasko ve trafik sigortası dahil değildir.

Yeni Clio’nun ortalama CO2 salımı 111 – 113 g/km; yakıt tüketimi 4,9 – 5,0 l/100km aralığındadır. Model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.01.2021 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi Renault Yetkili Satıcılarında.

(Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %1,97, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %26,40)

Exit mobile version