Ekonomi

Renault KADJAR arabalar için flaş açıklama: 31 Aralık’a kadar 25 bin TL indirim yapılacak!

2020 yılı bitmeden araba sahibi olmak isteyenler için markalardan peş peşe indirim açıklamaları geliyor. Son olarak Renault KADJAR model arabalarda indirime gittiğini duyurdu. Söz konusu indirimin 25 bin TL’ye varan oranlarda uygulanacağı bildirildi. İndirimlerden faydalanmak isteyen vatandaşların, 31 Aralık’a kadar başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.

Söz konusu indirim ile ilgili olarak şu ifadeler kullanıldı:

Sınırlı sayıdaki tüm Kadjar’lar da 25.000 TL’ye varan indirim fırsatları sizleri bekliyor. İndirim tutarı, seçilen versiyona göre farklılık gösterebilir.

İlgili kampanya, Renault Finans’tan kullanılacak kredi ile birlikte Renault Kasko, Maxxi Warranty (Uzatılmış Garanti) ve Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ürünlerinin satın alınması durumunda geçerli olacaktır. Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır.

Kadjar’ın karma CO2 salımı 131- 135 g/km; yakıt tüketimi 5,7 – 5,9 l/100km aralığındadır. Model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.12.2020 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar.

Kampanyadan yararlanmak için tıklayınız.