Ekonomi

Renault Latitude araba 115 bin TL’ye satılıyor: Ziraat Bankası duyurdu!

Bu sene bitmeden araba almak isteyenler uygun fiyatlı araba araştırması yapıyorlar. Ziraat Bankası araba satın almak isteyenler için duyuruda bulundu. Kamu bankası yeni araç listesini resmi internet sayfası üzerinden yayınladı. Yayınlanan listeye göre, Renault Latitude araba 115 bin TL’ye satışa çıktı.

Türkiye’de pandeminin de etkisiyle araba fiyatları önemli artışlar gösterdi. Bu nedenle araç satın almak isteyenler fiyat araştırması yapıyor. Ziraat Bankası araç satış platformu üzerinden yeni ilanlar yayınladı. Yayınlanan ilan listesinde Renault Latitude arabanın 115 bin TL’ye satışa çıktığı görüldü.

Ziraat Bankası taraf ından satılan ikinci el aracı satın almak isteyenlerin ihaleye katılması gerekiyor.

NASIL BAŞVURULUR?

Araçlara teklif verebilmek için en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurulması, aracın muhammen bedelinin % 6’sı tutarındaki teminatın yatırılması ve şubede doldurulacak Araç Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalaması gerekmektedir.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER;

Araç Satış Şartnamesi ve yatırılan teminatın dekontuna ilave olarak aşağıdaki belgelerin şubeye teslim edilmesi gerekmektedir: Gerçek kişiler için; Nüfus cüzdan fotokopisi, Tüzel kişiler için; ihale yılına ait, Ticaret Sicil Memurluğundan alınmış ana sözleşme/Ticaret Sicil Tasdiknamesi, şirketi temsile yetkili kişi/kişilerin kim olduğunu gösteren temsil belgesi ve temsile yetkili şahısların noterde düzenlenmiş imza sirküleri, Diğer tüzel kişilerde; yetkili organlar tarafından yetkili kılınan temsilciye ait tasdikli temsil belgesi ve imza sirküleri; ihaleye vekâleten iştirak edilecekse ihale ve açık artırmalara iştirak ve araç satın alma yetkilerini içeren noterde düzenlenmiş vekâletname ve imza sirküler