Ekonomi

Resmen açıklandı: Ziraat Bankası 160 bin TL’ye konut satışını duyurdu!

Kamu Bankaları geçtiğimiz sene konut kredileri ile vatandaşlara destek sağlamıştı. Bu sene uygun fiyatlı ev almak isteyenlere güzel haber yine Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası’nın birçok ilde ucuz fiyattan konut satışına çıktığı öğrenildi. Ege Bölgesi’nde ve diğer illerde satışa çıkan konut ilanları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ziraat Bankası uygun fiyatlı konut satışı yapıyor. Kamu Bankası yeni gayrimenkul ilanlarını yayınladı. e-İhale ile satışı yapılan konut listesinde Manisa’da 3+1 konutun 160 bin TL’den satışa çıktığı görüldü. Ziraat Bankası konut satışında Gerçek kişiler için; Nüfus cüzdanı fotokopisi, Tüzel kişiler için; Ticaret Sicil Memurluğundan alınmış gayrimenkul iktisap etme yetkisi olduğunu gösterir ana sözleşme/Ticaret Sicil Tasdiknamesi, şirketi temsile yetkili kişi/kişilerin kim olduğunu gösteren temsil belgesi ve temsile yetkili şahısların noterde düzenlenmiş imza sirküleri ile banka şubelerine başvuruda bulunulması gerekiyor.

ZİRAAT BANKA KONUT SATIŞ LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ. 

 

Ziraat Bankası konut kredisi

Ziraat Bankası 1,37 faiz oranı ile konut kredisi veriyor.

Banka Konut Özellikleri

Ekspertiz değeri 500.000 TL ve altında olan konutlara ekspertiz değerinin %90’ına kadar, 500.000 TL’nin üzerinde olan konutlara ise ekspertiz değerinin %80’ine kadar 120 aya varan vadeler ile kredi kullanabilirsiniz.

Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir. Gerekli görülmesi halinde ek teminat talep edilebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası* ürünlerini sunmaktadır.