Restoran ve kafelerde banka kartı kullanıyorsanız dikkat: 7 gün sonra bitecek!

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden açıklamada bulunarak kafe ve restoranlarda banka kartı kullananlara özel kampanya yaptığını bildirdi. Kafe ve restoranlarda Ziraat Banka Kartı kullanan vatandaşlara kampanyaya düzenlenerek toplam harcamalarına 100 TL Bankkart Lira verileceği açıklandı.

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden kampanyalarını vatandaşlar ile paylaşmaya devam ediyor. Son olarak alınan bilgilere göre 7 gün sonra bitecek kampanyanın detayları verildi. Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden kafe ve restoran harcamalarınıza 30 Nisan’a kadar Bankkart ile Bankkart anlaşmalı kafe ve restoran sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri her harcamanıza 25 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lira verileceği bildirildi.

30 NİSAN’A KADAR SÜRECEK

Kampanya 1-30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr’den katılım sağlanması gerekmektedir.

Bankkart’ınız ile Bankkart anlaşmalı kafe ve restoran sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri her harcamanıza 25 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lira verilecektir.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir.

E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.

Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.

Exit mobile version