Rıdvan Dilmen açıkladı! Galatasaray’dan ayrılacak 3 isim

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen Galatasaray’da Fatih Terim’in daha önce ima ettiği ve gözden çıkarılan 3 futbolcuyu açıkladı. Terim’in açıklamalarını ‘tehlikeli ‘ olarak nitelendiren Rıdvan Dilmen söz konusu futbolcular için ” Demek biz gideceğiz diyorlardır” ifadelerini kullandı.

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kayserispor-Galatasaray maçının ardından teknik adam Fatih Terim’in işaret etiği 3 futbolcuyu açıkladı. Fatih Terim’in 1 Ocak açıklamalarını tehlikeli olarak nitelendiren Dilmen’den o 3 futbolcu.

1 SOFİANE FEGHOULI

Cimbomda uzun süredir sorun yaşayan Feghouli, St. Johnstone maçında harika bir performan sağlasada devamlılığı gelmedi. Fatih Terim yüksek maliyetle cimboma yük olan Feghouli’yi gözden çıkardı.

2 MBAYE DİAGNE

Disiplinsiz tavırlarıyla sos medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan Diagne’de gidecek isimlerden biri. Terim Diagne için gelecek teklifleri değerlendirecek.

3 RYAN BABEL

Galatasaraylı taraftarın illallah ettiği Babel, Fatih Terim’in bir çok şans tanımasına rağmen bu fırsatları değerlendiremedi. Galatasaray’da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Babel’i devre arasında elinden çıkarmayı planlıyor.

Exit mobile version