Robinhood Şirketi Flaş Özelliğini Duyurdu! Kripto Para Kullanıcıları Dikkat!

Robinhood yeni özelliğini sundu. Kripto para kullanan vatandaşların merakla beklediği kripto para cüzdanını ve transfer özelliklerini duyurdu. Kripto cüzdanı ve transfer özelliği ile kripto para kullanan vatandaşlar kolaylıkla kripto para alımı ve gönderimi yapabilecek.

Kripto Cüzdan Özelliğini Sundu

2013 yılında kurulmuş, hisse senedi alış ve satışı yapmayı sağlayan yatırım şirketi olarak bilinen Robinhood şirketi yeni özelliğini duyurdu. Kripto cüzdan ve transfer özelliğini kullanıcılarına sundu. Önümüzdeki aydan itibaren belirli Robinhood müşterilerinin özellikleri test etmeye başlayabileceğini, daha fazla müşterinin ise ileri bir tarihte bekleme listesi aracılığıyla katılabileceğini de belirtti.

Platform 7 Kripto Para Birimini Destekliyor

Şu anda kripto para alım ve satım hizmeti sunan Robinhood şirketi, kripto para cüzdan özelliği ile kullanıcılar kripto paralarını uygulamanın içinde ve dışında depolayabilecek. Platform şu anda bitcoin, bitcoin cash, bitcoin SV, dogecoin, ether, ether classic ve litecoin olmak üzere 7 kripto para birimini destekliyor. Robinhood Crypto şu anda Hawaii, Nevada, New Hampshire ve Batı Virginia hariç tüm ABD eyaletlerinde ve Columbia Bölgesi’nde mevcut durumda.

Exit mobile version