Rüyada Ayrıldığın Sevgiliyi Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir? Anlamı, Alimlerin Yorumu

Rüyada eski sevgiliyi görmek hayatında yaşayacağı yenilikler ile başarı manasına gelir. Ayrıca bazı âlimlere göre rüyada ayrıldığın sevgiliyi görmek tabiri, rüya sahibinin şu an devam eden bir ilişkisi varsa biteceğine yorulur. Bu kişi, bu durumun yaşanmasını istemiyorsa oldukça dikkatli olmalıdır.

Bu rüya, var olan küslüklerin biteceği manasına da gelir. Bu kişi, iş hayatında ya da özel hayatında küs olduğu kişiler ile barışacak ve arasını düzeltecektir.

Rüyada Evli Birinin Eski Sevgilisini Görmesi

Rüyada evli birinin ayrıldığı sevgilisini görmesi bu kişinin hayatında karşılaşacağı yenilikler, yeni başlangıçlar manasına gelir. Çocuk sahibi olabileceğine ya da işi yoksa iş bulacağına veya işinden memnun değilse daha güzel bir iş bulacağına işaret eder.

Bu rüyanın olumsuz tabiri ise bu kişinin evliliğinin bitebilecek olmasıdır. Bu duruma da yorulan bu tabirin gerçekleşmemesi için de bir hayli dikkat edilmesi ve çaba sarf edilmesi gerekir.

Rüyada Ayrıldığın Sevgilinin Yüzünün Gülüyor Olması

Rüyada eski sevgiliyi mutlu görmek rüya âlimlerinin tabirine göre hayra yorulur. Gelecek olan güzel haberlere işaret eder.

Eski sevgilinin yüzü eğer kızgın ise doğacak olan tartışmalara işaret eder.

Rüyada Ayrıldığın Sevgilinin Ağladığını Görmek

Rüyada eski sevgilinin ağladığını görmek aşk hayatında yaşanacak olan yeni bir süreç manasına gelir. Bu kişi, kendisi için en hayırlı kısmeti ve arzuladığı kişiyi bulacaktır. Bu rüya, bu hayırlı kısmet ile evliliğe işaret eder.

Eski sevgilinin, geri dönmek istediğini ve tekrar beraber olmak istediğini söyleyeceğine işaret eder. Ancak bu artık bu imkânsızdır; çünkü rüya sahibi, çoktan aradığı kişiyi bulmuştur.

Câferi Sâdık (r.a) yorumunda; kişi sadece Allah için ağlıyorsa hayırlıdır, demiştir.

Rüyada Ayrıldığın Sevgiliyi Öpmek

Rüyada eski sevgiliyi öpmek kişinin isteklerinin gerçekleşeceği manasına gelir. Müjdeli haberin geleceğini işaret eder. Rüya sahibi artık evli ise bebek sahibi olacağına da işaret ettiği rivayet edilir. Rüyada ayrıldığın sevgiliyi görmek ve öpmek, rüya sahibi hala bekar ise evliliğe işaret eder.

İmamı Nablusi yorumuna göre; ‘‘Mümin bir kimsenin rüyada eski sevgilisini öpmesi, kişinin dünya hayatında bolluğa ve berekete ulaşacağının işaretidir.’’

Rüyada Ayrıldığın Sevgiliyi Evlenirken Görmek

Rüyada eski sevgiliyi nikahlanırken görmek tabiri de kişinin isteklerinin gerçekleşeceği manasına gelir. Ancak bu rüya, bu isteklerin çok daha yakın bir dönemde gerçekleşeceğine işaret eder.

Bu rüyayı gören kişiler evli ise bu rüya, onlar için şerre yorulur. Kişilerin evlilik hayatlarında birtakım sorunlar, sıkıntılar ve anlaşmazlıklar meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada Ayrıldığın Sevgili ile Barıştığını Görmek

Rüyada eski sevgili ile barışmak rüya sahibinin evli ve bekar olmasına bağlı olarak hayra ve şerre yorulur.

Rüyada eski sevgili ile barıştığını gören kişi bekar ise bu kişi gerçek hayatta hayırlı bir kısmet ile karşılaşacaktır. Bu kişi ile doğacak olan mutlu bir ilişkiye ve ardından da evliliğe işaret eder.

Rüyada eski sevgili ile barıştığını gören kişi evli ise bu kişi geçmiş hayatı ile yüzleşmek zorunda kalacaktır. Geçmişte yaşadığı bazı olaylar yüzünden başı derde girecek ve kedere düşecektir. Bu yüzden de rahatının bozulacağına, mutluluğunun ve huzurunun kaçacağına işaret eder.

Rüyada Ayrıldığın Sevgili ile Konuştuğunu Görmek

Rüyada eski sevgili ile sohbet etmek gelecek olan müjdeli haberler manasını taşır. Bu kişinin iş hayatında ve özel hayatında işleri yolunda gidecek, olumlu gelişmeler yaşanacak ve güzel haberler alacaktır.

Câferi Sâdık (r.a) tabirine göre; ‘‘Geçmişte çok sevdiği biriyle rüyada konuşması, rüya sahibinin pişmanlıklarının son bulacağına işaret etmektedir.’’

Genel olarak rüyada ayrıldığın sevgiliyi görmek ve onunla konuşmak, rüya sahibinin hayatının güzelleşeceğine, mutlu, huzurlu ve rahat olacağına işaret eder.

Ayrıca rüyada gelinini görmek ne anlama gelir ? Bilgilerine bakabilirsiniz.

Exit mobile version