Rüyada Bebek Mezarı Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir? Anlamı, Alimlerin Yorumu

Rüyada yavru çocuk mezarı görmek rüya âlimleri tarafından iyiye yorumlanır. Rüyada bebek mezarı görmek demek, rüya sahibinin çaba veya zorluk sarf etmeden bolluk yaşayacağı manasına gelir. Bu kişinin yakın zamanda sevindirici bir haber alacağına işaret eder. Bu rüya, mutluluğun habercisidir.

İmamı Nablusi (r.a) rüya tabirine göre; ‘‘Her kim rüyasında bebek mezarı görürse yakın bir zamanda hayırlı haberlerle tüm ev halkını sevince boğar.’’

Rüyada görülen bebek mezarı eğer ki bir kız çocuğuna ait ise İslam âlimlerine göre bu rüya, cehalet ve kıyım habercisidir. Rüya sahibi ısrarcı tutumu ile çevresine zarar verecektir. Rüyada kız bebek mezarı görülmesi tabiri için İbn-i Sirin (r.a) şöyle der; ‘‘Rüyasında kız bebek mezarı gören kimse, korkularının ve sıkıntılarının olduğu bir konuda, hayırlı haberler alır ve bu korkulardan uzaklaşır.’’

Rüyada Bebek Mezarı Kazdığını Görmek

Rüyada yavru çocuk mezarı kazdığını görmek rüya sahibi kişilerin tüm sıkıntı ve zorluklar karşısında dik duracağına, dayanıklı olacağına işaret eder. Bu rüya görüldüğü esnada rüya sahibi eğer ki zor ve sıkıntılı bir dönem geçiriyorsa bu dönemi aşacak ve rahatlayacaktır. Bu kişiyi huzur bekliyordur. Bu rüya, iyiye yorumlanır.

Rüyada Bebek Mezarına Gittiğini Görmek

Rüyada bebek kabrine gittiğini görmek rüya sahibinin ailesinin büyük işler yapacağına ve saygınlık kazanacağına işaret eder. Rüya sahibi de hiç olmadığı kadar mutlu olacaktır.

Bu rüya, rüya sahibinin sevgilisi var ise sevgisiyle beraber mutlu vakitler geçireceği manasına da gelir.

Rüyada Bebek Mezarı Suladığını Görmek

Rüyada bebek makberini suladığını görmek rüya sahibinin çok rahat bir hayata kavuşacağı manasına gelir. Bu kişi, oldukça büyük ve güzel çalışmalar yaparak hayatını güzelleştirecektir. Aile fertleri ile beraber ortak projelere girişecek ve bu projelerin neticesinde bir hayli başarılı olunacaktır. Bu kişiyi ve ailesini büyük bir zenginlik beklemektedir.

Bu rüyanın olumsuz yorumu da bulunur. Rüyada bebek mezarı görmek ve bu mezarı suluyor olmak da şu şekilde yorumlanır; rüya sahibi, girişeceği işlere güvenecektir, ancak işler yolunda gitmeyecektir. Bel bağladığı işlerden mutsuz ayrılacaktır. Aksilikler doğacaktır. Olumsuz durumlara işaret eder.

Rüyada Bebek Mezarının Açıldığını Görmek

Rüyada bebek kabrinin açıldığını görmek rüya âlimlerinin tabirine göre yokluk ve fakirlik manasına gelir. Rüya sahibini yoksulluk beklemektedir; ancak yine de bu kişi, kimseye muhtaç olmadan, el açmak zorunda kalmadan yaşayacaktır. Bu kişi, hiç beklenmedik bir yerden kayıp verecek, zarara uğrayacaktır.

Rüyada Bebek Mezarı Yaptığını Görmek

Rüyada yavru çocuk mezarı yaptığını görmek üzüntü ve hastalığın habercisidir. Bu rüya, kişinin sosyal çöküntü yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibinin hiçbir işi yolunda gitmeyecek, talihsizlikler peşini bırakmayacak, tüm planları bozulacak, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayacaktır. Rüya sahibi, kendisini çok üzecek fenalıklar yaşayacaktır. Tüm bunlar olurken de kalbi Allah aşkı ile dolup taşacaktır. Bu rüya, bu durumlara işaret eder.

Rüyada Bebek Mezarını Temizlediğini Görmek

Rüyada bebek kabrini temizlediğini görmek zenginlik manasına gelir. Rüya sahibi, birtakım işlere girişecek, sözlerde bulunacaktır. Ardından da çok büyük başarılar elde edecek ve zenginliğe kavuşacaktır. Bu zenginlik, manevi değil, maddi bir zenginliktir. Rüya sahibi, çok büyük paralar kazanacaktır. Bu kişiyi maddi bir rahatlık beklemektedir.

Rüyada İkiz Bebek Mezarı Görmek

Rüyada ikiz bebek kabri görmek küslüğün biteceği manasına gelir. Uzun zamandır konuşmayan ve küs olan iki kişinin barışacağına işaret eder. Bu iki kişinin dargınlık nedeni her ne kadar büyük olursa olsun oturup konuşacaklardır ve sonunda barışacaklardır. Yani rüyada bebek mezarı görmek eğer ki ikiz bebeklere ait bir mezar ise dargınlığın son bulacağına işarettir.

Ayrıca rüyada avret yerini kıllı görmek ne anlama gelir? Bilgilerine bakabilirsiniz.

Exit mobile version