Genel

Rüyada Beyaz Kuzular Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir? Anlamı, Alimlerin Yorumu

Rüyada ak kuzu görüyor olmak rüya âlimlerinin tabirine göre sağlıklı, hayırlı ve mutlu evlatlara yorulur. Ayrıca rüyada beyaz kuzu görmek rüya sahibinin çocuğu yoksa çocuk sahibi olacağının da habercisidir. Bu rüyanın diğer rüya tabirleri şu şekildedir:

  • Bu rüyayı gören kişinin çocukları, ailesine karşı her zaman hürmet, saygı ve sevgi gösterecektir.
  • Hasta birisi bu rüyayı görürse şifa bulacaktır.
  • Aşk tazelemeye ve ikinci bir balayına da işaret eder.
  • Rüya sahibi, sabrettiği ve dua ettiği takdirde tüm istediği şeylere kavuşacaktır.
  • Güzel günlerin habercisidir.

İmamı Nablusi (r.a) rüya tabirine göre; ‘‘Rüyada görülen kuzu, anne ve babasına itaat eden bir evlat demektir.’’ Ancak İmamı Nablusi, bu yorumunda kuzunun rengine değinmemiştir.

Rüyada Beyaz Renkli Kuzu Sevdiğini Görmek

Rüyada ak renkli kuzu sevmek rüya sahibinin hayırlı evlat sahibi olduğu ya da olacağı manasına gelir. Bu kişi, çocukları sayesinde neşeli bir hayat sürecektir. Talihli ve girilen tüm işlerin neticesinde başarılı olunacağının habercisidir. Bu rüyayı gören kişiler, hayatları boyunca hiçbir konuda kaygılanmazlar; çünkü kaygı duyması gereken bir olayla karşılaşmazlar. Bu rüyayı gören kişilerin gönlü de bol olur ve kazancını paylaşmaktan asla çekinmezler.

Rüyada Kuzu Beslediğini Görmek

Rüyada kuzuya yiyecek verdiğini görmek eğer ki rüya sahibi bekar ise evlilik manasına gelir. Rüyayı gören kişi eğer ki evli ise bu da çocuk manasına gelir. Yani bekar olan rüya sahibi için evliliğe işaret eder, evli olan rüya sahibi içinse çocuk sahibi olmaya işaret eder. Bu rüyayı gören kişinin çocuğu itaatli olur. Ailesinin sözünü dinler. Ayrıca bu rüya, bol kazanç ve gelir yolunun açık olunacağına da işaret eder.

Rüyada Kuzu Melemesi Görmek

Düşte kuzunun meliyor olduğunu görmek sevinç manasına gelir. Rüya sahibi ile ailesinin mutluluğuna işaret eder. Aile içi sevincin habercisidir. Ayrıca kuzuların melemesi anne ve babanın sözünden çıkmayan çocuklar, yeğenler ve torunlar olarak da yorulur.

Rüyada Beyaz Kuzu Yakaladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ak renkli kuzu yakaladığını görmesi iyi niyet ile dilenmiş bir dileğin ya da edilmiş bir duanın gerçekleşeceğine işaret eder. Rüyada beyaz kuzu görmek ve onu yakalamak iyiye işarettir; ancak rüya sahibi, kuzuyu yakaladıktan sonra ona bir zarar vermemiş olmalıdır. Kuzuyu yakaladıktan sonra ona herhangi bir zarar vermemiş ise dileği ve duası gerçek olur.

Rüyada Kuzu Pişirdiğini Görmek

Rüyada kuzuyu pişiriyor olmak rüya sahibinin alacağı rızka işaret eder. Rüya sahibi, yakın zamanda akrabalarının vereceği rızka ulaşacaktır. Bu rızık ile oldukça mutlu olacaktır. Bu rüya, hayır ve bereketin habercisidir. Ayrıca rüya sahibi, uzun zamandır istediği, dilediği ve dua ettiği bir şeye kavuşacak ya da dileği gerçekleşecektir. Olumlu yorumlanan bir rüyadır.

Rüyada Kuzu Aldığını Görmek

Düşte kuzu alıyor olmak rüya âlimleri tarafından rüyayı gören kişinin hayırlı, söz dinleyen evlatlara sahip olduğuna yorulur. Bu rüya; hayır, bereket, ve nimet manasına gelir. Evlat sahibi olmaya ya da kısmetlisine kavuşmaya da delâlet eder.

İbn-i Sirin (r.a) rüya tabirine göre; ‘‘Rüyada kuzu görmek, erkek veya dişi fark etmeksizin çocuk sahibi olmaya delâlet eder. Kişi eğer rüyasında kuzuyu aldığını ya da başkasının verdiğini görürse bu da bu anlama gelmektedir.’’

Rüyada Beyaz Kuzu Kestiğini Görmek

Rüyada ak kuzu kesmek rüya âlimlerinin tabirine göre, rüya sahibinin birtakım hatalar yapacağına ve bu yüzden de huzurunun bozulacağına yorulur. Bu kişi, bu hatalarını telafi edebilmek için yoğun bir çaba harcayacaktır. Ayrıca rüyada beyaz kuzu görmek ve görülen kuzunun kesilmesi rüya sahibinin saygı kaybedeceğine de yorulur. Bu kişi, bu yüzden çevresinden uzak kalacaktır. Mental açıdan çöküş yaşayacaktır ve kendisini bir hayli kötü hissedecektir. Eğer rüyayı gören kişinin çocuğu varsa çocukları ile tartışmalar yaşayacaktır.

Ayrıca rüyada maske görmek ne anlama gelir? Bilgilerine bakabilirsiniz.