Rüyada Dişinin Çekildiğini Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir? Anlamı, Alimlerin Yorumu

Rüya sahibinin rüyada dişlerinin çekildiğini görüyor olması kişinin hayatında birtakım değişiklikler ve yenilikler olacağı manasına gelir. Rüyada dişinin çekildiğini görmek bu kişinin hayatında yeniliklerin olacağı bir döneme girileceğine işaret eder. Bu yenilikler yüzünden de kafası bir hayli karışacaktır. İnsanlara karşı güvensiz olacaktır. Dolayısıyla hayatına yeni girecek olan kişilerle sağlıklı bir iletişim kuramayacak, onlara güvenemeyecektir.

Rüyada Diş Görüyor Olmak

Düşte diş görmek rüya sahibinin aile üyelerini ve yakınlarını temsil ettiği manasına gelir. Bu kişi, ailesi ile yeni bir başlangıç yapacaktır. İş hayatında ve özel hayatında yenilikler olacak, yeni adımlar atacaktır. Kişinin ruh dünyasına ve girilecek sıkıntılı bir döneme işaret eder.

Rüyada Diş Çektirdiğini Görmek

Rüyada rüya sahibinin diş çektirdiğini görmesi hayatında daha önce hiç deneyimlememiş olduğu durumları deneyimleyeceği manasına gelir. Sıkıntıların azalacağına veya tamamen yok olacağına işaret eder.

Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre; ‘‘Bir kişinin rüyada ağrımakta olan dişine ilaç yaptığını ya da çektirdiğini görmesi, hayır ve menfaate, keder ve gamdan kurtulmaya delâlet eder.’’

İbni Sirin (r.a) demiştir ki; ‘‘Rüyada dişi kökünden çekip koparmak, akrabaları ziyaret etmemeye, diş çıkarılırken çıkan kan da hısım ve akrabayı ziyaret etmemeden dolayı meydana gelecek günaha, cep ve avuç içinde görülen dişler de kız kardeş ve evladın çokluğuna alamettir.’’

Rüyada Çürük Diş Çektirdiğini Görmek

Rüyada rüya sahibinin çürük diş çektirdiğini görmesi rüya âlimlerinin tabirine göre iki farklı anlama gelir. Bu anlamlardan biri, rüya sahibinin uzun zamandır beklediği bir konu için alacağı olumlu habere işaret eder. Diğer anlamı ise rüya sahibinin çekmekte olduğu sıkıntıların biteceğine işaret ediyor olmasıdır. Bu kişinin çektiği sıkıntılar eğer ki başka bir insan tarafından yaşanıyor ise rüya sahibi, o kişiyi hayatından çıkartacak ve bu sayede sıkıntılarından kurtulacaktır.

Rüyada Diş Hekimine Gittiğini Görmek

Rüyada diş doktoruna gitmek kötüye yorulan bir durumdur. Bu kişi, sevdiği bir kişinin, çevresinden birinin, ailesinden veya akrabasından birinin rahatsızlanacağını öğrenecektir. Gelecek rahatsızlığın habercisi olan bir rüyadır. Rüya sahibi bu rahatsızlığı giderebilmek için yoğun bir çaba harcayacaktır.

Ayrıca rüyada dişinin çekildiğini görmek ve bu eylemi yapan kişinin dişçi olması, rüya sahibinin bencil olduğu manasına gelir. Çekilen diş çürük ise yaşanacak olumlu olaylara işaret eder; ancak bazı âlimlere göre de kötü olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada Diş Çıktığını Görmek

Düşte diş çıktığını görüyor olmak rüya âlimlerinin tabirine göre iki farklı anlama gelir. Bu anlamlardan biri, rüya sahibinin gerçek hayatta arkasından konuşulacağına işaret eder. Dedikodusu yapılacaktır. Rüya sahibinin güvendiği ve yakın arkadaşı olan birisi, rüya sahibinin arkasından laf taşıyacaktır ve dedikodusunu yapacaktır. Diğer anlamı ise rüya sahibinin yeni mal ve mülk sahibi olacağına işaret ediyor olmasıdır.

Rüyada diş çıktığını görmek, doğacak bebeğe ya da aile arasına katılacak yeni birisine işaret eder.

Rüyada Dişlerin Dökülüyor Olması

Düşte dişlerin dökülüp düştüğünü görmek ölüm manasına gelir. Rüya âlimlerine göre bu rüya, aile içerisinde yaşanacak olan ölüm ya da ölümlere işaret eder. Bu yüzden de rüya sahibini ve ailesini karanlık, mutsuz günler beklemektedir. Ayrıca bu rüya, rüya sahibinin gerçek hayatta yaşayacağı tehlikelere, zorluklara ve sıkıntılara da işaret eder. Oldukça dikkatli olunması gerekir.

Rüyada Kendi Dişini Başkasına Çektirmek

Rüyada rüya sahibinin dişini başka bir insana çektirmesi tartışma ve gerginlik manasına gelir. Rüya sahibi, gerçek hayatta çok yakın bir dönemde birileri ile karşılaşacak ve yüzleşecektir. Bu yüzleşmeden dolayı tartışma ve gerginlik doğacaktır. Yani rüyada dişinin çekildiğini görmek ve bunun başkası tarafından yapılıyor olması gerginliğin habercisidir. Kötüye işaret eder ve dikkatli olunması gerekir.

Ayrıca rüyada beyaz kuzular görmek ne anlama gelir? Bilgilerine bakabilirsiniz.

Exit mobile version