Rüyada Farenin Kaçtığını Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir? Anlamı, Alimlerin Yorumu

Rüyada kaçan fare görüyor olmak neşe ve sevinç manasına gelir. Rüya sahibini mutluluk bekliyordur. Rüya âlimleri, bu rüyanın iyiye işaret olduğunu tabir etmiştir. Ayrıca rüyada farenin kaçtığını görmek şu şekilde yorumlanmıştır:

Rüyada Beyaz Renkli Fareden Kaçmak

Rüyada ak renkli fareden kaçıyor olduğunu görmek maddi ve manevi güzellik manasına gelir. Bu kişi eğer ki harcamalarına dikkat ederse maddi açıdan rahata kavuşacaktır. Bu kişiyi güzel günler bekliyordur.

Rüyada Siyah Renkli Bir Farenin Kaçtığını Görmek

Rüyada kara bir farenin kaçtığını görmek kişinin aile içinde birtakım sorunlar yaşadığı manasına gelir. Bu rüya, bu kişinin aile içi sorunları çözmek için çabalayacağına işaret eder. Bu rüyayı gören kişinin dertleri bitecek ve rahat bir nefes alacaktır. Sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürecektir. Bu kişi, ilim alanında büyük ilerlemeler kaydedecektir.

Bu kişinin gönlü bol olur. Kazancını paylaşmaktan çekinmez. Gireceği işlerde başarılı olur. Bu başarı sayesinde kazancı artar ve kazancını yakınlarıyla da paylaşır, ihtiyaç sahiplerine de verir, Allah yolunda da harcar. Bu sayede de birçok kişinin hayır duasını alır.

Rüyada Büyük Bir Farenin Kaçtığını Görmek

Rüyada kaçan farenin boyutunun iri olması rüya sahibinin çevresi ile olan ilişkilerinin ve bağının güçleneceği manasına gelir. Bu kişi; ailesi, akrabaları, arkadaşları, yakın dostları, iş arkadaşları ve komşuları ile sağlam ilişkilerde ve koyu muhabbetlerin içinde olacaktır. Ayrıca rüyada büyük bir farenin kaçtığını görmek şu durumlara da işaret eder:

Rüyada Küçük Bir Farenin Kaçtığını Görmek

Rüyada kaçan farenin boyutunun ufak olması rüya sahibinin alacağı kararlarda başarılı olacağı manasına gelir. İşleri daima yolunda gidecektir. Bu kişiye duyulan güven bir hayli artacaktır. Ayrıca rüyada farenin kaçtığını görmek ve bu farenin küçük olması rüyasının diğer tabirleri de şu şekildedir:

Rüyada Kaçan Fareyi Yakalamak

Düşte fare yakalamak rüya sahibinin iş hayatında ya da özel hayatında birisi ile tanışıp ortak bir işe girişeceğine işaret eder. Rüya sahibinin tanışacağı ve ortak işe girişeceği kişi, hileci birisidir; ancak rüya sahibi bunu ilk başlarda fark edemeyecektir. Daha sonradan bu durumu öğrenecek ve bu hileci kişi ile ilişkisini kesecektir. Bu durumdan dolayı rüya sahibinin adı pislenmeyecek, ilişkisini kestikten sonra da tamamen temize çıkacaktır.

Rüyada yakalanan fare eğer ki öldürülürse İmamı Nablusi (r.a) şöyle der; ‘‘Rüyada fare öldürmek çok yakın dostlarınızdan gelecek olan zararlara ve menfaatçi arkadaşlıklara delâlet eder.’’

Rüyada Lağım Faresinin Kaçıyor Olduğunu Görmek

Düşte lağım faresinden kaçmak rüya âlimlerinin tabirine göre mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağı manasına gelir. Bu kişi, iş hayatında yükselme yaşayacaktır, iyi pozisyonlara gelecektir. İşlerini kolaylıkla halledecektir. Hiçbir sıkıntı ile karşılaşmayacaktır. Var olan sıkıntıları da son bulacaktır. Ayrıca bu kişi geçim derdi de çekmeyecektir.

Rüyada Evdeki Farenin Kaçtığını Görmek

Rüyada hanede farenin kaçtığını görmek ev içindeki sorunların aile içi yapılan toplantılar ile çözüleceği manasına gelir. Ayrıca rüyada farenin kaçtığını görmek ev içerisinde gerçekleşiyorsa şu şekilde de yorumlanır:

Ayrıca rüyada yaralı köpek görmek ne anlama gelir? Bilgilerine bakabilirsiniz.

Exit mobile version