Rüyada Kibrit Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir? Anlamı, Alimlerin Yorumu

Kibritin rüyada görülmesi rüya âlimleri tarafından iyiye işaret olarak yorumlanır. Rüyada kibrit görmek zenginliğin göstergesidir. Bu rüyayı gören kişinin hayatında, hiç beklemediği bir anda bir takım güzel değişiklikler meydana gelecektir. Hayırlı gelişmelerin müjdecisidir. İmamı Nablusi (r.a) diyor ki; ‘‘rüyasında kibrit gören kişiler eğer ki iş sahibi değillerse aradıkları iş fırsatları ayaklarına gelecektir. Yüksek maaş ile arzu ettikleri işte çalışmaya başlayacaklardır.’’ Ayrıca rüya âlimlerine göre rüyada kibrit görmek yenilikler, bolluk, bereket ve hayır getirecektir. Şans ve kısmetin açılacağına bir işaret olarak görülür. Bu rüyayı gören kişinin hayat standartlarının yükseleceği söylenir. Bu kişiyi zenginlik bekliyordur.

Rüyada Kibrit ile İdare Lambası Yaktığını Görmek

Rüyada idare lambasını kibrit ile yaktığını görmek rüya âlimleri tarafından farklı yorumlanan bir durumdur. Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre; ‘‘rüyada çakmak çakarak ya da kibrit ile idare lambası yaktığını görmek, bekar birisi için evliliğin habercisidir. Evli birisi için ise çocuk olacağına işarettir. Rüya sahibinin eğer ki gurbette bir adamı varsa o kişinin sağ salim döneceğine de işarettir.’’

Rüyada Kibrit Yaktığını Görmek

Rüyada kibrit yakmak beklenmedik bir anda rüyayı gören kişinin önüne önemli fırsatlar çıkacağı anlamına gelir. Rüya âlimlerine göre bu rüyayı gören kişi, iyi bir işe atılacaktır. Ardından da bu iş üzerinden kazanacağı parayı kendisi adına en hayırlı şekilde kullanacaktır. Hayırlı işlere harcama yapacaktır.

Rüyada kibrit yaktığını gören kişi bekar ise hızlı gerçekleşecek mutlu bir evliliğin habercisidir. Ancak rüyada kibrit yaktığını gören kişi evli ise bu kötüye işarettir. Bu rüya evli bir kişi tarafından görülürse aile içerisinde büyük tartışmaların ve olumsuzlukların yaşanacağının habercisi olur.

Rüyada Kibritin Yandığını Görmek

Rüyada yanan kibrit görmek köklü değişikliklere ve yeniliklere işaret eder. Rüyayı gören kişi, olumlu açıdan köklü değişikliklere ve yeniliklere uğrayacaktır. Bu köklü değişiklikler ve yenilikler beklenmedik bir anda karşısına çıkacaktır. Tüm bu faktörlerin neticesinde de rüyayı gören kişiyi mutluluk ve huzur bekliyor olacaktır. Bu rüya, huzur ve mutluluğun müjdecisidir.

Rüyada Kibrit Çöpü İzlemek

Rüyada kibrit çöpü görüyor olmak hayatınızda devam ediyor olan huzur ve mutluluğun bozulmayacağına ve aynı şekilde devam edeceğine dair bir işarettir. Bu rüyayı gören kişi, iş hayatında başarılı olur. Huzur ve mutluluk hayatlarından eksik olmaz. Gelecek günlerde de bu kişiyi ve ailesini huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler bekler. Rüyada kibrit görmek mutluluğun ve huzurun habercisidir; ama rüyada kibrit çöpü görmek hem mutluluğun hem huzurun hem başarının hem de sağlıklı günlerin habercisidir. Bu durumun bozulmayacağını müjdeler.

Rüyada Yanan Kibriti Söndürmek

Rüyada kibrit söndürmek rüya âlimlerinin yorumlarına göre kötü günlerin habercisidir. Rüyayı gören kişi, gerçek hayatta bazı hatalar yapacaktır ve bu hataların sonucunda da var olan huzur ortamı son bulacaktır. Ancak bazı âlimler bu rüyayı farklı yorumlar ve iyiye işaret ettiğini söyler. O âlimlere göre bu rüyayı gören kişileri dünya nimetleri ve bolluk bekliyordur.

Rüyada Kibrit ile Oyun Oynamak

Rüyada kibrit ile oynamak ve vakit geçirmek kişinin gerçek hayatında ve iş hayatında karşılaşabileceği sorunlar açısından bir uyarıcıdır. Yani bu rüyayı gören kişiler dikkatli olmalıdır. Herhangi bir durum için önceden önlem almalıdırlar. Bu rüyayı gören kişiler daha sonrasında önlem almak üzere göstereceği çabalar sayesinde huzura kavuşacaktır. Huzur ve mutluluk ancak bu şekilde bu kişilere uğrar.

Rüyada Kibrit Kutusu Görüyor Olmak

Rüyada kibrit kutusu görmek rüyada kibrit görmek gibidir; ancak kibrit kutusu görmenin etkisi daha büyüktür. Rüyada kibrit kutusu gören kişi, hiç beklemediği bir anda bir mutluluk zinciri ile karşılaşacaktır. Bu rüya, bu mutluluk zincirinin müjdecisidir. Bu rüyayı gören kişi, üst üste huzur ve mutluluk getiren haberler ile karşılaşır. Zincirleme mutluluğun ve huzurun habercisidir. Bu yüzden de rüyada kibrit kutusu görmek ile rüyada kibrit görmek farklı yorumlanır. Çünkü kibrit kutusu görmenin olumlu yönü daha fazladır.

Ayrıca rüyada hiç görmediğin birini görmek ne anlama gelir? Bilgilerine bakabilirsiniz.

Exit mobile version