Rüyada Maske Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir? Anlamı, Alimlerin Yorumu

Rüyada maske görüyor olmak gerçek hayatta kötüye giden veya kötü bir halde bulunan durumların düzeleceğine ve iyiye gideceğine dair bir işaret olarak görülür. Rüyada maske görmek kişinin kazancının artacağının müjdecisidir. Kişi, bu artan kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracaktır. Rüya, buna işaret eder.

Bu rüyayı gören kişi, yakın zamanda geçirdiği yoğun tempodan dolayı rehavete kapılacaktır ve çözeceği sorunların hemen ardından yeni sorunlar ile karşı karşıya kalacaktır. Bu kişi, bu faktörlerden dolayı büyük bir efor sarf edecektir.

Rüyada Maske Takıyor Olmak

Rüyada maske takmak rüyayı gören kişinin ailesi tarafından kırıldığını gösterir. Rüyayı gören kişinin ailesi, herkese farklı bir şekilde davrandığı zaman, her ne kadar rüyayı gören kişiyi sevseler de bu durum onun kırıldığını gösterir.

Rüyada maske görmek konusu üzerine Cassandra Eason şöyle der; ‘‘Rüyanızda maske takıyorsanız başkalarının, özellikle de sevgilinizin niyetinden ve tepkilerinden emin olmadığınızdan korkuyor olabilirsiniz. Ayrıca gerçek duygularınızı göstermekten de korkuyor olabilirsiniz. Sevgiliniz maske takıyor ise aldatılmaktan ya da onun bir yanını gizli tutmasından korkuyor olabilirsiniz. Gerçekten mutlu olabilmek için bu korkuyu keşfetmeniz gerekebilir.’’

Rüyada Maske Takan Birini Görmek

Rüyada maskeli birini görüyor olmak rüya âlimleri tarafından rüyayı gören kişinin hayatında yaşanan kötü olaylar üzerine görüldüğü söylenir. Bu rüyayı gören kişi, arkadaş ortamında, sosyal ortamlarda ya da iş ortamında insanlarda görmüş olduğu ikiyüzlülükler yüzünden çok fazla kedere ve üzüntüye uğramıştır. Bu yüzden de rüyasında maske takan birini görmüş olabilir. Bu rüyanın yorumu bu şekildedir.

Rüyada maske takan birini görmek üzerine rüya tabirinde bulunan Evhadüddin-i Kirmani şöyle der; ‘‘düşte maske takmış birini görmek, sizden gizlenmek istenen bir olayın olduğuna ve bu gizli görünen olayın, rüyayı gören kişi tarafından ortaya çıkarılacağına delâlet eder.’’

Rüyada Maskesini Çıkaran Birini Görmek

Rüyada birinin maskesini çıkarıyor olduğunu görmek rüya sahibini çok zor zamanların beklediğini gösterir. Rüyayı gören kişi, gerçek hayatta yaşanan olayların içyüzünü öğrenecektir ve bundan dolayı da çok zor zamanlar geçirecektir.

Rüyada Yüzü Maskeli Kız Görmek

Rüyada yüzünde maske olan kız görmek rüyayı gören kişi erkek ve bekar ise evliliğin habercisidir. Ancak bu erkeğin evlilik çağında olması gerekir. Rüyayı gören kişi evlilik çağındaki bekar bir erkek ise kendisine en yakın olan kişi ile evlenip bir yuva kuracaktır. Evleneceği kişi ile çocuklu, mutlu, sağlıklı ve uzun bir ömür sürecektir.

Rüyada Maske Takmış Erkek Görmek

Rüyada maskeli erkek görüyor olmak iş hayatında yaşanacak olumlu gelişmeleri işaret eden bir durumdur. Bu rüyayı gören kişi, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına karşın büyük bir işte başarılı olacaktır. Bu işi oldukça basit bir biçimde halledecektir. Bu durumda bu kişiye hem meslek hayatında hem de özel hayatında oldukça avantaj getirecektir. Bu rüya buna işaret eder.

Rüyada maske görmek ve maskeyi takan kişinin bir erkek olması, rüyayı gören kişinin hayatında hayırlı gelişmeler yaşanacağına dair bir işarettir. Bu kişinin hayatı zaferlerle dolu olacaktır.

Rüyada Yüzü Siyah Maskeli Bir Adam İzlemek

Rüyada yüzü siyah maskeli bir adam görmek hem kötü şeyler olacağına hem de iyi şeyler olacağına işaret eder. Rüyasında yüzü siyah maskeli bir adam gören kişinin başı belaya girecektir. Bu kişi, her ne kadar çaba sarf ederse etsin, başı yine de belaya girecektir. Büyük bir boşluğa düşecektir.

Olumlu tarafları ise bu rüyayı gören kişi, hem iş hayatında hem de özel hayatında büyük bir huzura kavuşacaktır. Müjdeli ve beklenmedik bir anda gelecek güzel haberleri işaret eder. Bu rüyayı gören kişi, tüm sıkıntılarından da yavaş yavaş kurtulacaktır. Onu büyük bir saygınlık bekliyordur.

Rüyada Maskeli Baloda Bulunmak

Rüyada maskeli baloya gitmek uzakta bulunan bir kişi tarafından gelecek güzel haberlere işaret eder. Rüyada maske görmek ve maskeli baloda bulunmak, uzakta bulunan bir kişi tarafından rüyayı gören kişiye gelecek olan güzel haberleri müjdeler. Rüya âlimlerine göre de bu rüyayı gören kişiyi büyük bir sevinç kaplayacaktır.

Ayrıca  rüyada kıyametin yaklaştığını görmek ne anlama gelir? Bilgilerine bakabilirsiniz.

Exit mobile version