Rüyada Ölmüş Bebek Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir? Anlamı, Alimlerin Yorumu

Rüyada can vermiş bebek görmek rüya âlimleri tarafından kötüye yorulur. Rüyada ölmüş bebek görmek rüya sahibi için kötüye işarettir. Bu kişi, hedeflerine ulaşamaz, çabalarının sonucuna varamaz. Bel bağladığı bir işin sonucu istediği gibi olmayacaktır. Yani bu kişi için hüsran vardır.

Câferi Sâdık (r.a) demiştir ki; ‘‘Rüyada ölmüş bebek görmek, rüyayı gören kişinin beklemediği bir kişiden nankörlük görmesine işaret eder. Bu kişi, hayatında beklemediği bir kalp kırıklığı yaşayacaktır.’’

İmamı Nablusi (r.a) tabirine göre; ‘‘Bu rüyadan şöyle bir ders çıkarmalı: Her zaman Allah’tan hayırlısını istemeli, Allah’tan gelecek her şeye şükür ve tamah etmeli, her türlü korkularımızdan Allah’a sığınmalıyız. Olmayacak olan hayallerin üzerine gidilmemeli, hayırlısını dilemeli. Zira Allah (c.c) her şeyi bilendir, görendir.’’

Rüyada Vefat Etmiş Bebeğin Canlandığını Görmek

Rüyada ölmüş bebeğin dirildiğini görmek oldukça hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Rüya sahibinin işleri yakın zamanda yoluna girmeye başlayacaktır. Bu kişi, yaşadığı tüm sıkıntı ve zorluklardan yavaş yavaş kurtulacaktır. Maddi ve manevi her türlü sıkıntısını aşacaktır. Bu rüyanın diğer tabirleri ise şu şekildedir:

Rüyada Kucağında Vefat Etmiş Bebek Görmek

Rüyada kucağında ölmüş bebek olduğunu görmek rüya âlimleri tarafından kötüye yorumlanır. Rüya sahibinin dilekleri ve hayalleri gerçekleşmeyecektir. İş hayatındaki işleri, planları ve projeleri yarım kalacaktır. Dolayısıyla bu kişiyi büyük bir hüzün beklemektedir.

Bu rüyayı görmek aile içi tartışmalara, gerginliklere ve bazı ayrılıklara da işaret eder.

Rüyada Cansız Bebek Doğurmak

Rüyada ölü bebek doğurduğunu görmek hayal kırıklığı manasına gelir. Bu rüyanın tabirleri şu şekildedir:

Rüyada Vefat Eden Bebeği Gömmek

Rüyada ölmüş bebeği gömdüğünü görmek rüya âlimleri tarafından olumlu yorumlanır. Yani rüya sahibi için rüyada ölmüş bebek görmek ve bu bebeği gömmek iyiye işaret eder. Bu kişinin talihi ve kısmeti açılacaktır. Hayalleri ve dilekleri gerçekleşecektir. Rüya sahibinin yaşadığı zorlu ve sıkıntılı günler geçecek; güzel ve güneşli günler gelecektir. Maddi ve manevi tüm zorlukların üstesinden gelecektir. Rüya sahibi, ailesi ile beraber güzel günler geçirecektir. Bu rüya mutluluğun habercisidir; ancak tüm bu güzelliklerin yaşanabilmesi için rüya sahibinin çaba sarf etmesi gerekir. Aksi takdirde bu olaylar kendiliğinden meydana gelmeyecektir.

Rüyada Ölü Bebek Taşımak

Rüyada vefat etmiş bebeği taşımak rüya âlimlerinin tabirine göre mutsuzluk ve moral bozukluğu manasına gelir. Rüya sahibi, sıkıntıya ve derde düşecektir. Bu kişi, derin bir depresyona girecektir. Bu kişiyi maddi ve manevi açıdan büyük sıkıntı ve zorluklar beklemektedir.

Rüyada Ölü Bebeği Emzirdiğini Görmek

Rüyada vefat etmiş bebeği emzirdiğini görmek rüya sahibinin gerçek hayatta oldukça gereksiz ve boş işlerle uğraştığına işaret eder. Bu kişi tüm zamanını boşa harcıyordur. Gerçekleşmeyecek hayaller kuran bu kişi, bu hayallerin gerçekleşmemesinden dolayı üzüntü ve hayal kırıklığı yaşayacaktır.

Rüyada Kız Bebeği Ölüsü Görmek

Rüyada vefat eden bebeğin kız olması şansızlık manasına gelir. Rüya sahibi, gerçek hayatta büyük şansızlıklar yaşayacaktır. Bu şansızlıklar maddi ve manevi kayıplar doğurabilir. Bu yüzden bu kişi oldukça dikkatli olmalıdır.

Rüyada Erkek Bebeği Ölüsü Görmek

Rüyada vefat eden bebeğin erkek olması hastalık manasına gelir. Rüya sahibi, gerçek hayatta hastalıklarla uğraşacaktır. Bu hastalıklar kendisinde, yakın çevresinde, ailesinde veya akrabaları arasında meydana gelebilir. Yani rüyada ölmüş bebek görmek ve bu bebeğin cinsiyetinin erkek olması hastalıkların habercisidir.

Ayrıca rüyada mezar açıp ölüyü görmek ne anlama gelir? Bilgilerine bakabilirsiniz.

Exit mobile version