Rüyada Siyah Ayı Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir? Anlamı, Alimlerin Yorumu

Rüyada rengi siyah olan bir ayının olması uğursuzluk manasına gelir. Rüyada siyah ayı görmek kişinin yakınlarından ve dost bildiği kişilerden zarar görmesine ve ihanete işaret eder. Ayrıca borcu var ise bu borcun altından kalkamaz, ödeyemez.

Bu rüya, olumlu olarak ise kişinin yeni bir iş sahibi olacak olmasıdır. Bu kişi, gireceği bu işten ekmek yiyebilmek ve başarılı olabilmek için büyük bir çaba sarf eder.

İmamı Nablusi (r.a) diyor ki; ‘‘Rüyada ayı görmek afet, bela ve fitne sahibine, bazen de hilekâr yahut bedeni ağır, görünüşü kötü, boşanmış ve oyunla meşgul bir kadına işaret eder. Bazen de ayıyı görmek esaret ve hapse delâlet eder. Rüyada görülen ayı, ahmak bir düşmandır.’’

Rüyada Beyaz Ayı Olması

Rüyada rengi beyaz olan bir ayı görmek rüya sahibinin cinsiyetine bağlı olarak farklı şekilde tabir edilir. Eğer rüya sahibi bekar bir kadın ise bu rüya, onun için bir kısmete ve ardından da evliliğe işaret eder. Eğer ki rüya sahibi erkek ise kazancı ve parası artar. Bu kişiyi bolluk bekliyordur.

Rüyada Yavru Siyah Ayıyı İstemeden Öldürmek

Rüyada siyah ayı yavrusunun yanlışlıkla canını almak hasar görmek, ruhsal olarak çökmek ve yıpranmak manalarına gelir. Rüya âlimlerinin tabirine göre hayırsız bir rüyadır. Kişinin yapacağı birtakım hatalardan ötürü yıpranacağına işaret eder. Bu kişi yakınlarından veya yakını olmayanlardan zarar görür. Bu sebepten ötürü ruhsal olarak oldukça kötü ve hüzünlü bir dönem yaşar.

Rüyada Cansız Ayı Görmek

Rüyada ölmüş ayı görmek başarı manası gelir. Rüya sahibinin yakın bir zamanda ve oldukça kısa bir süre zarfında iş ve özel hayatında başarı elde edeceğine işaret eder. Bu kişi, önüne çıkan tüm zorlukların, sıkıntıların, problemlerin ve kısaca engellerin üstesinden gelir. Bu sayede başarı yolunda karşısında kimsenin duramayacağını gösterir. Emeklerinin karşılığını görür. Böylece oldukça mutlu ve huzurlu olur.

Rüyada Görülen Siyah Ayının Büyük Olması

Rüyada büyük bir siyah ayı görmek başarı, huzur ve mutluluk manasına gelir. Rüyada siyah ayı görmek ve bu ayının büyük olması, rüya sahibinin iş hayatında önemli işlere imza atarak iyi pozisyonlara gelineceğine işaret eder. Başarılı birisi olur ve bu başarıyı tamamen kendi çabası ile elde eder. Bu rüyanın işaret ettiği diğer durumlar şu şekildedir:

Rüyada Ayı Kovalamasından Kaçmak

Rüyada ayıdan kaçtığını görmek belaları defetmek manasına gelir. Rüya sahibi, gerçek hayatta karşılaşmaktan korktuğu bir belayı atlatır. Bu belanın, bu kişiden uzak kalacağına işaret eder.

İbn-i Sirin (r.a) der ki; ‘‘Rüyada ayıdan kaçmak, düşman belirtisidir. Alçak düşmanların çevrenizi sardığına delâlet eder.’’

Rüyada Siyah Ayının Postunu Görmek

Rüyada siyah ayı postu olması başarı, huzur, zenginlik ve yardım manalarına gelir. Bu kişinin iş hayatında oldukça başarılı, özel hayatında da çok sevilen birisi olacağına işaret eder. Hedeflediği her şeyi gerçekleştirir, iş hayatında beklediğinden daha büyük işlere imza atar ve geleceğini garantiler. Ayrıca yakın arkadaşları ile iyi ilişkiler içinde olacağına ve onlardan sık sık yardım alacağına işaret eder.

Rüyada Evin İçinde Siyah Ayı Görmek

Rüyada evde siyah ayı olması rızık, güçlü aile bağları ve mutluluk manalarına gelir. Bu kişinin hayırsever birisi olduğuna işaret eder. Yakın dostlarından veya akrabalarından yardım elini esigremez. Yardıma muhtaç kişilere yardım edeceğini ve aç olanın karnını doyuracağını gösterir. Yetim ve öksüzlerin neşe kaynağı olur. Ayrıca rüyada siyah ayı görmek ve bu ayının evin içinde olması, kişinin itibarının artacağını ve ün sahibi olacağını müjdeler.

Ayrıca rüyada incir yediğini görmek ne anlama gelir ? Bilgilerine bakabilirsiniz.

Exit mobile version