Rüyada Üzüm Ağacı Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir? Anlamı, Alimlerin Yorumu

Rüyada üzüm ağacı olması rüya âlimlerinin tabirine göre hayırlı bir durum manasına gelir. Rüyada üzüm ağacı görmek kişinin uzak bir akrabasından alacağı müjdeli habere işaret eder. Bu rüyanın diğer tabirleri ise şu şekildedir:

İmamı Nablusi (r.a) tabirine göre; ‘‘Mevsiminde üzüm görmek dünyada meydana gelen ucuzluğa ve bol maişete delâlet eder.’’ Ayrıca ek olarak der ki, ‘‘Mevsiminde görülen üzüm, hayırdır ve kadınlardan veya onlar vasıtasıyla elde edilecek menfaate delâlet eder.’’

Rüyada Üzüm Ağacını Kestiğini Görmek

Rüyada üzüm ağacı kesmek kişinin hayatında yaşanacak olan güzellikler ve değişim manasına gelir. Bu kişinin dine yöneleceğine, kötü işlerden de uzak duracağına işaret eder. Kendisine zararı dokunacak hayırsız işlere karışmayacağını gösterir. Ayrıca oldukça heyecanlı bir hayatın habercisidir.

Rüyada Üzüm Ağacından Yere Düştüğünü Görmek

Rüyada üzüm ağacından yere çakılmak iş hayatında ve özel hayatta bir düzen içinde olmak manasına gelir. Kişinin iş hayatında başarılı olacağına işaret eder. Çok büyük kazanç elde edileceğini ve bu kazancın da hayırlı olacağını gösterir.

Rüyada Üzüm Ağacının Çok Büyük Olduğunu Görmek

Rüyada aşırı büyük bir üzüm ağacı görmek iyileşme manasına gelir. Bu iyileşme sağlık manasında değildir. Hasar gören bir cihaz veya eşyanın tamir olması manasını taşır. Bu kişinin sıkıntılı durumları aşacağına, dert ve kederden uzak olacağına işaret eder. Ayrıca lüks ve rahat bir hayatın müjdecisidir.

Rüyada Beyaz Üzüm Ağacının Olduğunu Görmek

Rüyada beyaz üzüm ağacı görmek iş hayatında başarı, kazanç ve özel hayatta da fenalıklardan uzak olmak manasına gelir. Kişinin alacağı mantıklı kararlar sayesinde başarılı işlere imza atacağına ve bol kazanç elde edeceğine işaret eder. Yüksek pozisyonlara geleceğinin müjdecisidir. Ayrıca rüyada üzüm ağacı görmek ve bunun bir beyaz üzüm ağacı olması, bu rüyayı gören kişinin başına gelebilecek fenalıklardan zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

İbn-i Sirin (r.a) diyor ki; ‘‘Mevsimi içinde beyaz üzüm görmek, yağmur ve çiğ ile tabir olunur. Vaktinde beyaz üzüm yemekse helal mala işaret eder.’’

Rüyada Kara Üzüm Ağacının Olduğunu Görmek

Rüyada kara üzüm ağacı görmek hatasız ve düzenli bir hayat manasına gelir. Kişinin hasta ise şifa bulacağına, zengin olacağına, başarılı olacağına ve bekar ise evleneceğine işaret eder. Bu kişinin tüm istekleri zamanla gerçek olur.

İmamı Nablusi (r.a) tabirine göre; ‘‘Siyah üzüm devam etmeyen rızıktır.’’

Rüyada Kırmızı Üzüm Ağacının Olduğunu Görmek

Rüyada kırmızı üzüm ağacı görmek sorunlardan arınmak manasına gelir. Kişinin içinde bulunduğu sıkıntılı süreci atlatacağına işaret eder. Kişinin annesi sağ ise annesi hakkında müjdeli haberler alır.

Bu rüya, rüya sahibinin birtakım istemediği olayların içinde bulunduğunu veya bulunacağını gösterir. Bu sebepten dolayı da pişmanlık duyacağına işaret eder.

İbn-i Sirin (r.a) yorumuna göre; ‘‘Mevsiminde kırmızı üzüm yemek, küçük bir menfaate delâlet eder.’’

Rüyada Yeşil Üzüm Ağacının Olduğunu Görmek

Rüyada yeşil üzüm ağacı görmek talihin ve bahtın açılması manasına gelir. Rüya sahibinin artık şansının yaver gideceğine işaret eder. Bu kişinin ağzının tadı yerine gelir. Ayrıca bu rüyanın diğer tabirleri şu şekildedir:

Rüyada Üzüm Ağacını Evin İçinde Görmek

Rüyada evde üzüm ağacı olması dertlerin bitmesi manasına gelir. Kişinin alacağı doğru kararlara işaret eder. Rüyada üzüm ağacı görmek ve bu ağacın evin içinde olması kişinin maddi açıdan rahat, manevi açıdan da huzurlu olacağını gösterir. Tüm problemlerin çözüleceğine işaret eden hayırlı bir rüyadır.

Ayrıca rüyada kafeste muhabbet kuşu görmek ne anlama gelir ? Bilgilerine bakabilirsiniz.

Exit mobile version