Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu iktidara yüklendi: Adaletsizliğin bu kadar zirvede olduğu bir dönem olmadı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin haftalık olağan değerlendirme toplantısında açıklamalarda bulundu. Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, adaletsizliğin bu kadar zirvede olduğu bir dönemi daha önce görmediğini ifade etti. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu açıklamalarında iktidarı sert eleştirirken “Bugün iktidarda bulunanlar, geçmişteki iddialarının tümüyle kendilerini vurdular. Kimleri tenkit etmişlerse aynı şeyleri iktidarda bulunanlar yapıyorlar. Geçmişte mağdur oldukları ne varsa; şimdi failleri oldular” sözlerini dile getirdi.

Karamollaoğlu: Sorunların Kaynağında Adaletsizlik Var

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin haftalık değerlendirme toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında iktidarı sert sözlerle eleştiren Karamollaoğlu, adaletsizliğin bu kadar zirvede olduğu bir dönemi daha önce görmediğini ifade etti. Karamollaoğlu açıklamalarında “Elbette insanımızın öncelikli gündemi ekonomi, herkesi ve her kesimi etkiliyor. İşçi ve memuru, dar gelirliyi başka, esnafı başka, üretici ve iş insanlarını başka şekilde etkiliyor. Fakat sebep – sonuç ilişkisini takip ettiğimizde, adalet konusunda yaşanan eksikliğin; ekonomi başta olmak üzere, diğer tüm problemlerimizin kaynağı olduğunu görüyoruz” dedi.

“Önce Adalet, Her Zaman Adalet, Herkese Adalet”

Temel Karamollaoğlu açıklamalarının devamında adalet vurgusuna devam ederek “Adalet; mülkün, devletin temelidir. Adalet olmadan devletin varlığından bahsetmek mümkün olmaz. Bunun için ‘önce adalet, her zaman adalet ve herkese adalet’ demek mecburiyetindeyiz. Adalet olmadan olmaz, olmuyor da nitekim. Tabiri caizse adalet açığı kapanmadan, bütçe açığı ve cari açığı kapatmak da mümkün değil” ifadelerini dile getirdi.

“Mahkemeler Hiç Bu Kadar Müdahale Olmadı”

Açıklamalarının devamında geçtiğimiz günlerde Adana’da yaşanan Furkan Vakfı olaylarına da değinen Karamollaoğlu, açıklamasında iktidara yüklendi. Saadet Partisi lideri açıklamasında “İhtilal mahkemeleri hariç, askeri vesayet dönemlerinde bile mahkemelere bu kadar müdahale olmadı. Bugün iktidarda bulunanlar, geçmişteki iddialarının tümüyle kendilerini vurdular. Daha doğrusu bunu kendi elleriyle meydana getiriyorlar. Kimleri tenkit etmişlerse aynı şeyleri iktidarda bulunanlar yapıyorlar” dedi.

Exit mobile version