Eğitim

Saat 10.00’dan ve 14.30’dan sonra içeri kimse alınmayacak: Binlerce kişiyi ilgilendiren duyuru yapıldı!

Binlerce kişiyi ilgilendiren duyuru yapıldı. Yapılan yazılı açıklamada, saat 10.00’dan sonra 14.30’dan sonra içeriye kimsenin alınmayacağı bildirildi. KPSS sınavına katılım sağlamak isteyenlerin bu saatlerden önce sınav yerlerinde bulunması gerekiyor.

Memur olmak isteyen binlerce kişi KPSS ile ilgili duyuruları takip ediyor. ÖSYM 2022-KPSS Lisans için duyuruda bulundu. 31 Temmuz tarihinde yapılacak sınavlar için adaylara saat uyarısı yapıldı.

Yapılan uyarıda şu ifadeler kullanıldı:


31 Temmuz 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

31 Temmuz 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans (Eğitim Bilimleri) oturumu için adaylar, saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.
Bina girişinde yoğunluğa yol açılmaması için adayların çanta ve benzeri eşyalarını sınava girecekleri binalara getirmemeleri, sınava metal aksesuar içermeyen sade bir kıyafetle gelmeleri ve sınavdan en az 1 saat önce sınavın yapılacağı bina önünde hazır bulunmaları sınav salonlarına zamanında alınabilmeleri açısından son derece önemlidir.

Sınava Giriş Belgesi’ni (fotoğraf görünür bir şekilde) yanında bulundurmayan adaylar sınava alınmayacaktır.