Saat verildi! Denizli, İzmir, Afyonkarahisar, Kütahya, Muğla, Manisa dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulunarak Ege Bölgesi’nde yaşayanlara havaların nasıl olacağı konusunda bilgi verdi. Ege Bölgesi’nde öğleden sonra Kütahya ve Afyonkarahisar’da geçerli olmak üzere saüanak yağış görüleceği bildirilirken İzmir, Denizli’de ise parçalı bulut olacağı açıklandı.

METEOROLOJİ DUYURDU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar, Kütahya, Sivas çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Güneydoğu Anadolu’nun doğusu, Tunceli, Bingöl ve Şanlıurfa çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu’da toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

EGE BÖLGESİ

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 22°C

Parçalı bulutlu

İZMİR °C, 22°C

Parçalı bulutlu

MUĞLA °C, 22°C

Parçalı bulutlu

Exit mobile version