Sabah ve gece saatlerinde yola çıkacak ehliyet sahipleri: Duyuru yapıldı!

Gece ve sabah saatlerinde yola çıkacak olan vatandaşları ilgilendiriyor. Duyuru yapıldı. Söz konusu duyuruya göre, sabah ve gece saatlerinde Ege Bölgesi’nde kuzey ve iç kesimlerinin yer yer sisli ve puslu geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) bugün için hava durumu değerlendirmesini vatandaşlar ile paylaştı. MGM verilerine göre, bugün Ege Bölgesi’nde yola çıkacak vatandaşların dikkatli olması gerekiyor. Çünkü, sabah ve gece saatlerinde kuzey ve iç kesimlerinin yer yer sisli ve puslu geçeceği tahmininde bulunuldu.


EGE

Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde kuzey ve iç kesimlerinin yer yer sisli ve puslu geçeceği tahmin ediliyor.
AFYONKARAHİSAR °C, 18°C
Az bulutlu
DENİZLİ °C, 24°C
Az bulutlu
İZMİR °C, 24°C
Az bulutlu
MUĞLA °C, 23°C
Az bulutlu

Türkiye’de hava durumu

Türkiye için de değerlendirmede bulunan MGM, gece saatlerine kadar ülke genelinde yağış beklenmediğini açıkladı. Yapılan açıklamalara göre, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Şanlıurfa ve Mardin’in güney kesimlerinin aralıklı sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara, Kuzey ve İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Exit mobile version