Sadakatsiz dizisi ne zaman başlayacak? Asya ölüyor mu?

Yayınlandığı ilk günden beri milyonları ekrana kilitleyen dizi Sadakatsiz 2 Haziran’da yayınlanan 31. bölümüyle sezon finali yaptı. Nefes kesen fragmandan da anlaşıldığı gibi Asya ve Derin uçurumdan yuvarlanarak kaza yaptı. Şimdi dizinin sevenleri yeni sezonun ne zaman başlayacağını ve neler yaşanacağını merakla bekliyor.

Dizinin sezon finalinde geçmişe dönüş yaparak Volkan ve Derin’in aşklarının başlangıcına şahitlik ediyoruz. Derin’in giderek psikolojik sorunlarının artması Asya ile çıktıkları yolun sonunu belirledi. Şimdi aynı adama aşık bu iki kadın arabayla uçurumun kenarında hayat savaşı verecek. İzleyici merakla yeni sezonu bekliyor, Eylül ayında tekrar yayına gireceği tahmin ediliyor.

Başarılı doktor Asya Yılmaz

Çok iyi reytingler alan ve ilgiyle takip edilen Sadakatsiz dizisi sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Senaryosu ve karakter şüphesiz ki izlenmeyi artıyor. Ancak atlanmaması gereken bir konu da başarılı oyunculuklar. Cansu Dere daha önce canlandırdığı Eyşan karakteriyle de hafızalara kazınmıştı. Asya Yılmaz karakteriyle de fenomen ve birçok kadına idol oldu diyebiliriz. Asya kendi ayakları üstünde duran başarılı bir doktor. Yaşanan olumsuzluklara rağmen çizgisini bozmuyor, tavırlarıyla beğeni topluyor.

Asya Yılmazların çoğalması gerektiğini düşünenlerdenim. Özellikle bizim toplumlumuzda daha da önemli hale geliyor kadının medya temsili. Genelde ev hanımı, zengin koca avcısı ya da yakışıklı patronun yanındaki asistan olarak görmeye alıştık kadın karakterleri.. Toplumsal roller yeniden üretilip her akşam evimize konuk oluyor, bize düşen ise biraz farkındalık. Kadının medya temsili hakkında hazırladığımız videomuzu inceleyebilirsiniz.

Hem toplumda hem de medyada güçlü kadın karakterleri görmeye ihtiyacımız var. Farkındalık yaratan yapımların çoğalmasını diliyorum. Güncel haberlerimizi ve dizi yorumlarımızı okumak için sayfamızı takipte kalın.

EGE HABER/CEYLİN ÇAĞATAY

Exit mobile version