Sadakatsiz dizisi tepki gördü!

Kanal D’nin başarılı yapımlarından biri olan Sadakatsiz’in şu günlerde eleştiriliyor. Önceleri olay yaratan sahneleriyle izleyicilerin dikkatini çeken dizi artık seyircileri şaşırtmakta güçlük çekiyor. Sadakatsiz’in “Her şey daha çok karışacak” diyerek paylaştığı yeni bölüm fragmanı bile izleyici tarafından beğenilmedi.

Büyük beğeni toplamıştı

Geçtiğimiz flaş bir giriş yapan ve birçok sahnesi sosyal medyada konuşulan Sadakatsiz dizisi izleyiciyi büyük bir heyecanla ekrana kilitlemişti. Sadakatsiz ikinci sezona da çok iyi başladı. Ancak birkaç bölüm sonra hikaye gittikçe duraksamaya başladı. İzleyici senaryonun her bölüm sonrasında daha sıkıcı hale geldiğinden yakınır oldu. Bu durum henüz reytinglere yansımasa da izleyicinin Sadakatsiz’le ilgili sıkıntısı büyük. Dizinin son bölümünün ardından reytinglerde iyi bir yükseliş yaşamasına rağmen, izleyicilerin şikayetleri giderek artıyor.

Fragman tepki gördü

Kanal D’nin “çok heyecanlı” diye paylaştığı bu fragman izleyicilerden tam tersi bir tepki gördü. İzleyiciler dizinin hikayesinin sarpa sardığına dair birçok eleştiri yapıyor. Eleştiriler devam ederken dizinin eski günlerine dönüp dönmeyeceği merakla bekleniyor.

Exit mobile version