Magazin

Sadakatsiz dizisinden kötü haber geldi: Hayranları şoke oldu!

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz’den kötü haber geldi. Sadakatsiz hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. Bazı karakterlerin diziye veda etmesi ve senaryonun da tıkanmasının ardından dizinin final yapacağı öğrenildi. Dizinin final tarihi de belli oldu.

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in paylaştığı Sadakatsiz dizisi final yapacak. Dizinin Volkan’ı Caner Cindoruk, final tarihini açıkladı. Çarşamba akşamlarına damga vuran dizi son zamanlarda düşen reytinglerin ardından final kararı aldı.

Bu nedenle de bazı karakterler diziye veda etmişti. Ali İl, Yeliz Kuvancı ve Burak Sergen diziden ayrılmıştı. Son olarak dizinin final gerçeğini ise Caner Cindoruk açıkladı. Dizinin başrol oyuncusu Cindoruk, Med Yapım’ın sahibi yapımcı Fatih Aksoy’un annesinin cenaze töreninde diziyle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

SADAKATSİZ NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere’yle birlikte başrolleri paylaşan Cindoruk, Magazinburada.net’e yaptığı açıklamada “Son düzlüğe girdik. Bu sezon bitireceğiz. Son 10 bölümümüz kaldı” dedi. Böylece Sadakatsiz’in 60. bölümde final yapacağı belli oldu.