Magazin

Sadakatsiz dizisinin 21 Nisan Çarşamba günü yeni bölümü yayınlanacak mı?

Koronavirüs salgınının hızla yayılmasının ardından dizi setlerinden de peş peşe pozitif vaka haberleri geliyor. Bir kötü haber de geçtiğimiz hafta Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz’den gelmişti. Dizinin oyuncuları Burak Sergen, Melis Sezen ve Alp Akar’ın koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından çekimler durmuştu. Bu gelişmeyle Sadakatsiz hayranları 21 Nisan Çarşamba günü yeni bölümü yayınlanacak mı? sorusunun cevabını merakla araştırıyor.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerde yer aldığı Sadakatsiz dizinin 27. bölümünün 21 Nisan 2021 akşamı ekrana gelmesi bekleniyordu. Çekimlerin durmasının ardından Sadakatsiz dizisinin yeni bölümün bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

İşte Sadakatsiz dizisinin 27. bölümü ile ilgili tüm merak edilenlerin yanıtları.

Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterini canlandıran Burak Sergen ile çocuk oyuncu Alp Akar’ın Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından çekimler durdu. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Sadakatsiz dizisine 1 hafta ara verildi.

Sadakatsiz 27. bölüm, 21 Nisan akşamı ekrana gelmeyecek. Dizinin yeni bölümünün önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyor.