Magazin

Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere tatilde Acun Ilıcalı ile buluştu! Yeni proje mi geliyor?

Doctor Foster dizisinden uyarlama olan Sadakatsiz dizisi yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kırarak gündemde kalmayı başardı. Dizinin sezon finali yapmasıyla birlikte başrol oyuncusu Cansu Dere soluğu tatilde aldı.

Orijinalinden daha büyük ses getirmeyi başaran  Sadakatsiz dizisi sezon finali yaptı. Dizinin güzel oyuncusu, Asya karakterine can veren Cansu Dere tatil için Çeşme’yi tercih etti. Acun Ilıcalı güzel oyuncuyla birlikte çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Duru güzelliği ile dikkat çeken Cansu dere yorum yağmuruna tutuldu. İkilinin bir araya gelmesi yeni bir proje mi geliyor sorusunu akıllara getirdi.

Sürat teknesi ile koy gezintisi

Yeni bir proje söz konusu mu henüz bilinmiyor ancak ikili tatil görüntüleriyle magazin dünyasını sallıyor. Cansu Dere, Before Sunset Beach’te Acun Ilıcalı’nın sürat teknesine binerken objektiflere takıldı. Kalabalık bir ekip koyları gezerek keyif yaptı. Hayli kalabalık olan teknede NBA’de forma giyen basketbolcu Furkan Korkmaz da vardı.

Sadakatsiz Asya öldü mü? Cansu Dere diziden ayrılıyor mu? - Finans Ajans

Cansu Dere Sadakatsiz’ den ayrılacak mı?

Keyifli tatil görüntüleri sosyal medyada konuşulmaya devam ederken bir yandan da hayranları Cansu Dere diziden ayrılıyor mu sorusuna cevap arıyor. Haziran ayında sezon finali yapan dizi büyük merak uyandırdı. Derin’in psikolojik sorunlarının artmasıyla gerilen ortam uçurumun kenarına gelmeleriyle son buldu. Asya ve Derin uçurumda arabayla asılı kaldı ve son sahnede birlikte uçurumdan yuvarlandılar. Yeni sezon için Derin ya da Asya karakterinin diziye devam edip etmeyeceği büyük bir merakla bekleniyor.

Hal böyleyken Cansu Dere ve Acun  Ilıcalı buluşması akıllarda soru işareti yarattı. Cansu Dere diziden ayrıldığı için mi bir araya geldiler, yeni proje yolda mı diye düşünenler oldu.