Magazin

Sadece Kupa Değil, Tekne Tatili De Kazanmış! Survivor Şampiyonu Nisa Bölükbaşı İlk Kez Bikinisi ile Görüntülendi! “Ogeday Enişte Çok Kızacak…”

TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor All Star 2022 yarışması, haziran ayının sonunda finalini gerçekleştirdi. Yaklaşık 6 ay boyunca ekranlarda kalan Survivor All Star 2022 yarışmasının finalinde SMS yarışına çıkan iki isim Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıçcı oldu. SMS yarışında Survivor eski şampiyonu Adem Kılıçcı’yı yenen Nisa Bölükbaşı, şampiyonluk kupasını kaldıran isim olmuştu. Nisa Bölükbaşı’nın yarışmadan sadece kupa kazanmadığı ortaya çıktı.

Nisa Bölükbaşı’na Survivor’dan Tekne Tatili

Her dönem farklı ödüller veren Survivor Türkiye yarışması, kupanın yanı sıra geçmişte lüks otomobil ve para ödülü de vermişti. Bu yıl kupayı kaldıran Survivor All Star 2022 yarışmasının şampiyonu Nisa Bölükbaşı’na verilen ödül ise belli oldu. Şampiyonluğu hanesine yazdıran Nisa Bölükbaşı, Survivor’dan bir de 1 haftalık tekne tatili kazandı.

Nisa Bölükbaşı, İlk Kez Bikinisiyle Görüntülendi

Survivor All Star 2022 yarışmasından kazandığı tekne tatiline başlayan Nisa Bölükbaşı, yarışmadan döner dönmez soluğu tatilde aldı. Tatilden fotoğraflar paylaşan Nisa Bölükbaşı, kırmızı mayosu ile objektiflere poz verdi. Takipçilerinin fotoğrafa olan ilgisinden sonra tatilinden sık sık kareler paylaşan Nisa Bölükbaşı, son olarak, mavi büstiyeri ve mini şortu ile poz verdi. Nisa Bölükbaşı’na gelen, “İlk kez bikinili görüyorum” yorumlarıysa, Survivor All Star 2022 şampiyonunun bu tarz fotoğrafları pek paylaşmadığını akıllara getirdi.

Ogeday Girişken Göndermeli Yorumlar Gecikmedi

Paylaştığı bikinili ve mayolu fotoğrafları ile tüm dikkatleri üzerine çeken Nisa Bölükbaşı, Survivor All Star 2022 yarışmasında Ogeday Girişken ile aşk yaşamaya başlamıştı. Survivor All Star 2022 yarışmasının ardından da aşkları tam gaz devam eden Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken çifti, sosyal medyanın kuşkusuz en çok konuşulan çiftlerinden biri haline dönüştü. Survivor All Star 2022 şampiyonunun son fotoğrafının altına gelen; “Ogeday görmesin”, “Ogeday enişte çok kızacak” gibi yorumlar da bunu zaten kanıtladı.