Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde, esrarengiz ayrıntı! Katil zanlısı Seccad Yeşil, intikamını mı aldı?

Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden olan Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde kendisine düzenlenen hain saldırı sonucunda hastaneye kaldırılmış ancak doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen, fazla kan kaybettiği sebebi ile hayatını kaybetmişti. Olayın ardından cinayet gününe dair görüntüler yayınlanırken, cinayetin işlenme sebebi ile ilgili de birçok senaryo ortaya atıldı.

Olay gecesi 5 kişinin saldırısına uğrayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun niçin öldürüldüğü hala netlik kazanmamışken, katil zanlılarından biri olan ve şu ana kadar yakalanamayan tek isim olan Seccad Yeşil ile ilgili bir ayrıntı dikkat çekti. Fark edilen bu ayrıntının üzerine, Seccad Yeşil’in intikam cinayeti mi işlediği sorusu kafaları kurcaladı.

Ne Olmuştu?

Beşiktaş’ın Fikret Orman yönetiminde olduğu sırada takımın yönetim kadrosunda yer alan isimlerden biri olan Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde ortağı olduğu Yeşilköy Balıkçısı’nda 5 kişinin saldırısına uğramıştı. Olay sırasında bacağına 7 kurşun isabet ettiği bilinen Mahmutyazıcıoğlu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olayın ardından yakalanan Ali Yasak, Kadir Yasak ve ilgili kişilerin adamı oldukları bilinen 9 kişi ile ilgili henüz hüküm verilmemişken, olayın baş zanlısı olduğu bilinen Seccad Yeşil hala yakalanamadı.

65 Bin Yüzünden Öldürüldü İddiası!

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun, tanıdığı kişiler tarafından öldürülmesinden sonra cinayet sebebine dair birçok iddia ortaya atıldı. En çok üzerinde durulan ancak eşi Ece Erken’in bile inanmadığını söylediği iddia ise Mahmutyazıcıoğlu’nun bir gayrimenkul satışından sonra fazla pay isteyen ilgili kişilere 65 bin TL’lik bir ödeme yapmaması olarak gündeme geldi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile olan yakınlığı ile tanınan Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman, cinayet gecesi Mahmutyazıcıoğlu ile beraberdi. Olaydan kısa bir süre önce mekândan ayrılan Fikret Orman, daha sonra yaptığı açıklamalarda cinayetin 65 bin TL yüzünden değil bir racon mevzusu yüzünden işlendiğini düşündüğünü söyledi.

İntikamını Mı Aldı?

Seccad Yeşil’in, 7 ay önce olaylı bir ilişki sürecinin ardından nikah masasına oturan Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun düğün günü yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı. Katil zanlısı Seccad Yeşil’in, Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun düğün gününde Instagram hesabından “Allah büyük” yazdığı ortaya çıktı.

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucusu ve Ece Erken’in de yakın arkadaşı olan Bircan Bali, Seccad Yeşil’in ilgili paylaşımı yaptığı gün bacağından vurulduğunu söyledi. Bu açıklama, Seccad Yeşil ve diğer zanlılar tarafından bacağından vurularak öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun, bir intikam cinayetine mi kurban gittiğini düşündürdü.

Exit mobile version