Sağlık Bakanı Koca Uyardı! Anne Babalar Dikkat Edelim!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda anne babalara seslendi. Bakan Koca, “Şu anda çocuklarımız sınıflarında. Kural, ağız ve burun kapalı olacak şekilde maske takmalarını gerektiriyor. Altı yaşındaki evladımız dâhil. Anne babalar olarak düşünelim: Salgınla mücadelenin yükünü onlar bizimle bu kadar paylaşmışken, toplum neleri ihmal ediyor? İyi sabahlar” ifadelerini kullandı.

Aşılara Dikkat Çekildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca resmi sosyal medya hesabından dün yaptığı paylaşımda maske ve mesafe kuralına dikkat çekerek, “Günlük vaka sayımız bir süredir 30 binin üzerinde seyrediyor. Şartlar göz önünde bulundurulursa, daha da yükselmesi ihtimali var. Maskenin gerekli olduğu ortamları biliyoruz, maskeyi hayatımızdan çıkarmayalım. Sosyal mesafe kuralına dikkat edelim. Aşılarımızı mutlaka olalım” ifadelerini kullandı.

Vaka Sayıları 30 Binin Üstünde

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 14 Ekim 2021 Perşembe gününe ait günlük covid-19 tablosunu paylaştı. Türkiye’de son 24 saatte yapılan toplam test sayısı dün itibariyle artışa geçerek  362.217  oldu. Vaka sayıları ise 30.709  oldu. İyileşen hasta sayısı ise 26.461 oldu. 203 kişi covid-19 kaynaklı nedenlerden hayatını kaybetti

Exit mobile version