Sağlık Bakanı Koca Uyardı! Bu Kadar İnsan İçinde Gelip Beni Mi Bulacak Demeyin!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı üzerinden dün yaptığı paylaşımda maske, mesafe aşı konusunda uyardı. Koca, “Bu Kadar İnsan İçinde Gelip Beni Mi Bulacak? Covid-19 toplam vaka sayısı, bugün 28.892 yeni vakayla, 7 Milyon 95.580’e yükseldi. Testleri pozitif çıkana kadar çoğu insan kendini riskten uzak görüyordu. Maske ve mesafe konusunda dikkatli olup, aşılarımızı mutlaka yaptıralım” ifadelerini kullandı.

206 Kişi Koronavirüs Kaynaklı Nedenlerden Hayatını Kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 28 Eylül Salı gününe ait günlük covid-19 tablosunu paylaştı. Türkiye’de son 24 saatte yapılan toplam test sayısı dün itibariyle 356.661 oldu. Vaka sayıları ise düne göre artarak  28.892 oldu. İyileşen hasta sayısı ise 30.336 oldu. 239 kişi covid-19 kaynaklı nedenlerden hayatını kaybetti.

Bakan Koca dün yaptığı paylaşımda toplumu aşı yaptırma konusunda bir kez daha uyararak “Salgın şartlarında yaşamaktan hepimiz sıkıldık. Fakat hayatın eski akışına dönme isteği sağlığımız pahasına olmamalı. Maske ve mesafe kuralına uyalım, virüse karşı direnç kazanmak ve toplum bağışıklığını sağlamak için aşılarımızı yaptıralım” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version