Sağlık çalışanları dikkat! Bakan Koca tarih vererek açıkladı

Sağlık çalışanlarıyla ilgili flaş gelişme… Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çalışanların haklarıyla ilgili açıklama yapan Bakan Koca tarih vererek müjdesini duyurdu.

Sağlık personelinin özlük haklarına yönelik düzenleme konusunda soru yöneltilen Bakan Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konuda Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile kendisini görevlendirdiğini aktardı.

Bakan Koca:

“Çalışmalarda önemli bir mesafe kat edildi, son noktaya gelindi. Cumhurbaşkanı’mıza arz ediyor olacağız. Hekimler başta olmak üzere bütün sağlık çalışanlarımızın haklarını en iyi teslim edecek olan da kendileridir.” ifadelerini kullandı.

14 Mart’ı İşaret Ederek Açıkladı

Bakan Koca konuşmasının sonunda “14 Mart günü Tıp Bayramı’nı nasıl kutladığını hep birlikte izleyelim.” dedi. Bakan Koca bu şekilde sağlık personellerinin hakları konusunda yapılacak iyileştirmelerin 14 Mart Tıp Bayramı’nda açıklanacağına işaret etti.

Exit mobile version