Sağlıkçılar İçin Bir İş Fırsatı Daha; Kızılay Hemşire Başta Olmak Üzere Pek Çok Branşta Alım Yapıyor! Üstelik KPSS Puan Şartı Yok…

Dönem dönem personel alımı gerçekleştiren Kızılay, temmuz ayı içerisinde de personel alımlarına devam ediyor. Hemşireden makine teknikerine kadar pek çok pozisyonda istihdam sağlayacak olan Kızılay, alacağı personelleri ise, Türkiye’nin 8 farklı ilinde çalıştıracağını yayınladığı ilanla birlikte kamuoyuyla paylaşmış bulunuyor.

Kadrolar Belli Oldu

KPSS puanı şartı olmaksızın alım gerçekleştirecek olan Kızılay, aldığı yeni personelleri; satış uzmanı, hemşire, yönlendirme ve dış erişim asistanı, proje yönetimi asistanı, fason takip ve kalite kontrol uzmanı, kumaş ve aksesuar uzmanı, kalite güvence uzmanı veya yönetici, stajyer, toplumsal bağış geliştirme ve kampanya görevlisi, IT tecrübeli insan kaynakları müdürü, stratejik planlama ve proje yönetim müdürü, kurumsal risk yönetim müdürü, yönetici asistanı, endüstriyel tasarım uzmanı, araştırma ve geliştirme uzmanı yetkilisi ile makine mühendisi ve teknikeri olmak üzere istihdam edeceğini duyurdu.

Alınan Personeller 8 İlde İstihdam Edilecek

En az lise mezunu personel istihdamı gerçekleştirecek olan Kızılay, aldığı personelleri 8 ilde istihdam edecek. İstihdam edeceği illeri de açıklayan Kızılay, alınan yeni personelleri; İzmir, Malatya, İstanbul, Erzurum, Van, Ankara ve İstanbul Anadolu yakası olmak üzere çalıştıracak.

İş Başvuruları Kendi Sitesi Üzerinden

İş başvurularını düzenli olarak alan kurumlardan biri olan Kızılay, iş başvuruları için genel şartlarda kamu personeli olma şartları olan temiz sabıka kaydı, 18 yaşını doldurmuş olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, herhangi bir sağlık sorununa sahip olmamak, arşiv ve güvenlik soruşturmasından geçebilmek gibi genel şartları arıyor. Bunun yanı sıra İngilizce bilgisi isteyen Kızılay, lise ve üzerinde bir eğitim kurumundan mezun olan adayların başvurusunu kabul diyor. Esnek çalışma saatlerine uygun adayların başvurularını değerlendirmeye alacak olan Kızılay, iş başvurularını resmi sitesinin “Kariyer” sekmesi üzerinden alıyor.

Exit mobile version