Magazin

Sahne kıyafetleri ile gündem olan şarkıcı Gülşen’e soruşturma açıldı! Sosyal medya ayağa kalktı: “Gülşen tutuklansın!”

90’lı yılların başlarında müzik piyasasına dahil olan ve seslendirdiği ilk şarkı “Be Adam” ile müzik piyasalarını bir anda alt üst eden ünlü şarkıcı Gülşen, yaklaşık 30 yıldır sahnelerin aranan yüzü olmaya devam ediyor. Son dönemlerde sesinden ve seslendirdiği şarkılardan çok sahne kıyafetleri ile magazin gündemini meşgul eden güzel şarkıcı, dün akşam yine sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Müzik piyasasına girdiği günden bu yana farklı tarzı ile dikkat çeken isimlerden birisi olan ancak son dönemlerde daha çok açık giyim tarzı sebebi ile resmen bir hedef haline gelen ünlü şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz haftalarda kıyafetlerini eleştirenlere cevap vermiş ve kıyafetlerini birileri istediği için değiştirmeyeceğini açıklamıştı.

Hem magazin gündeminde hem de sosyal medyada gündem olmaya devam eden ve desteklendiğinden daha fazla eleştirilen Gülşen, dün akşam sosyal medyanın gündemine oturdu. Sahne aldığı bir mekanda İmam Hatip mezunu birisi için sarf ettiği genel geçer cümleler ile tepki toplayan Gülşen, bu sefer hükümetin de radarına girdi.

GÜLŞEN’DEN OLAY SÖZLER!

Geçtiğimiz günlerde bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı Gülşen, yine kalabalık bir seyirci grubunun karşısına çıktı. Son dönemlerde aldığı eleştirilere rağmen çıktığı her mekanı tıka basa doldurmayı başaran Gülşen, şarkıları ile dinleyicileri coşturdu.

Sahnesinde birinden bahseden ve “o İmam Hatip mezunu sapıklığı oradan geliyor” diyerek gülümseyen Gülşen, sosyal medyanın gündemine oturdu. Mekanda olan dinleyiciler Gülşen’e alkışları ile destek verirken, sosyal medya kullanıcıları karalama çalışmaları başlattı.

SORUŞTURMA AÇILDI!

Dün akşam sosyal medyaya düşen videodan sonra hakkında soruşturma başlatılan Gülşen’in, ifade vermek üzere savcılığa götürüldüğü biliniyor.

“GÜLŞEN TUTUKLANSIN!”

Gülşen’in olay sözlerinin ardından Twitter’da gündem yaratan sosyal medya kullanıcıları “Gülşen tutuklansın” etiketi altında tepkilerini dile getirdi.