Sahnede gözyaşlarını tutamayan Hadise, evliliğinde sorun mu yaşıyor? Mehmet Dinçerler, yüzüğünü çıkardı!

Geçtiğimiz aylarda evlenen ve ilişkilerinin başlarında mutluluk pozları vermeyi ihmal etmeyen Hadise ile Mehmet Dinçerler çiftinin, evliliklerinde büyük bir kriz yaşadıkları iddia edildi. Son günlerde yaşanan olaylar ise iddiaları oldukça kuvvetlendirdi.

SAHNEDE GÖZYAŞLARINI TUTAMAMIŞTI!

Geçtiğimiz günlerde konser veren ve binlerce hayranına keyifli dakikalar yaşatan ünlü şarkıcı Hadise, eski aşkı Kaan Yıldırım ile birlikte iken çıkarmış olduğu “Küçük Bir Yol” isimli şarkısını seslendirirken bir anda gözyaşlarına boğuldu. Şarkıyı tamamlayamayan Hadise, bu tavrı ile oldukça şaşırttı.

Sonrasında Instagram hesabından açıklama yapan ve Küçük Bir Yol isimli şarkısının kendisi için çok özel olduğunu, şarkıyı çıkaralı da 2 yıl olduğunu ifade eden Hadise, sahnede şarkıyı seslendirirken oldukça duygulandığını ve gözyaşlarının sebebinin bu olduğunu belirtti.

AÇILIŞA KATILMADI!

İlişkilerinin başlarında iken Hadise’nin her konserinde en ön sırada yer alan eşi Mehmet Dinçerler, son dönemlerde konserlerde gözükmemeye başladı. Geçtiğimiz günlerde kendisine ait olan pastane markasının yeni bir şubesini açan ve açılışta ailesini ağırlayan Mehmet Dinçerler, yalnız görüntülendi. Hadise’nin, eşinin yeni işine desteğe gelmemiş olması herkesi şaşırttı.

YÜZÜK DETAYI DİKKATLERDEN KAÇMADI!

Geçtiğimiz aylarda evlenen ve ilişkilerinin başlarında kameralara poz vermekten çekinmemenin yanı sıra sosyal medya hesaplarından da romantik paylaşımlar yapan Hadise ile Mehmet Dinçerler çiftinin, son günlerde evliliklerinde kriz yaşadıkları iddia edildi. Hadise’nin yaz boyunca vermiş olduğu konserlerde eşi Mehmet Dinçerler’in onu yalnız bırakması, Hadise’nin konserde gözyaşlarını tutamaması ve son olarak da Mehmet Dinçerler’in pastanesinin açılış töreninde Hadise’nin olmaması, kriz iddialarını kuvvetlendirdi.

Açılışta ailesi ile birlikte görüntülenen Mehmet Dinçerler’in alyansını çıkarmış olduğu gözlerden kaçmadı. Bu detay ile birlikte ikilinin büyük bir sınavdan geçtiği iddia edildi.

Exit mobile version