Aydın Haberleri

Sahte içki bilançosu artıyor! Aydın’da 1 kişi daha sahte içkiden yaşamını yitirdi!

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde sahte içki zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alınan bir kişi hayatını kaybetti.

Türkiye’nin üzerine kabus gibi çöken sahte içki vakaları artıyor. Emniyet güçleri operasyonlarını sıklaştırsa da ölümlerin önüne geçemiyor. Bu kez Aydın’ın Yenipazar ilçesinde sahte içki zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alınan bir kişi yaşamını yitirdi.

NAZİLLİ’YE SEVK EDİLDİ

Yenipazar’da yaşayan Devrim Kara (43) ilçedeki hastaneye göğüs sıkışması ve nefes darlığı nedeniyle belirtileriyle başvurmasının ardından hemen Nazilli Devlet Hastanesine sevk edildi. Sahte içki sebebiyle zehirlendiği düşünülen Kara, yoğun bakıma alındı. 5 gündür yaşam mücadelesi veren Devrim Kara, yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kara’nın cenazesi, ölüm sebebinin net belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

SAHTE İÇKİ CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR!

11 Ekim tarihinde de Nazilli’ye bağlı Sevindikli Mahallesinde de Orhan Öztürk (57), sahte içki nedeniyle hayatını kaybetmişti. Birlikte alkol aldıkları öğrenilen Osman Ö. (62) ise 12 Ekim tarihinden bu yana Nazilli Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde yaşama mücadelesi veriyor.