Ekonomi

Şaka değil, 1 TL’ye 1 Kg un satılacak: Market duyurdu, sadece bugün alabilirsiniz!

Alışverişlerinde tasarruf etmeye çalışan vatandaşlar market indirimlerinden haberdar olmak istiyor. Bir market 1 TL’ye un satacağını duyurdu. Söz konusu satışlar bugün yapılacak alışverişlerde geçerli olacak.

Migros Market internet sitesi üzerinden duyuruda bulundu. Migros Sanal Market üzerinden yapılan duyuruda, Money Kart veya Money Bonus ile yapılan 200 TL ve üzeri alışverişlerde Migros Un 1 Kg ürünü 1 TL’ye satılacağı bildirildi. Söz konusu kampanya bugün geçerli olacak.

Migros kampanya açıklamasında şu ifadeleri kıllandı:

18 Haziran 2022 tarihinde Money Kart veya Money Bonus ile yapılan 200 TL ve üzeri alışverişlerde Migros Un 1 Kg ürünü 1 TL’ye satışa sunulacaktır. İndirimden faydalanabilmek için sepetine Migros Un ürünü haricinde minimum 200 TL’lik ürün eklemeniz gerekmektedir. İndirim sepette düşecektir. Bir müşteri bir sepette maksimum 3 kere kampanyadan faydalanabilir. Kampanyalı ürün mağaza stoklarıyla sınırlıdır. Kampanya stoklarla sınırlıdır, Migros Ticaret A.Ş. kampanyalı ürün stoğu bitmesi durumunda kampanyayı kapatma hakkını saklı tutar.