Gündem

Sakarya’da Yaşanan Acı Olay: 6 Yaşındaki Kardeş Abisini Av Tüfeği ile Vurdu

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde yaşanan olay yürekleri burktu. Kocaali ilçesi bezirgân mahallesinde meydana gelen üzücü olayda henüz 6 yaşında olan C.D oynadığı av tüfeği ateş aldı. Küçük çocuk ne olduğunu bile anlamadan av tüfeğinin yanlışlıkla ateş alması sonucunda kurşunun ağabeyi O.O.D’ye denk gelmesi sonucunda 9 yaşında ki ağabey hayatını kaybetti. Yaşanan üzücü olay sonucunda 9 yaşında ki O.O.D’nin cansız bedeni ekiplerce otopsi yapılması için Sakarya eğitim ve araştırma hastanesine nakledildi. Üzücü olayın ardında çocukların ailesi ve yakınları ekiplerce konu ile ilgili araştırma için sorgulandı. Olayla ilgili ihmal ya da kasıt var mı yapılan inceleme sonucunda ortaya çıkacaktır. Ailenin ve olaya şahit olanların verdiği ifade sonucunda olayın kaza olduğu bildirildi. Ancak güvenlik ekipleri konu ile ilgili ayrıntılı soruşturmanın yapıldığı ve gelecek olan otopsi raporunun beklendiğini belirttiler.

9 Yaşında Hayatını Kaybetti

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde yaşayan 9 yaşında ki O.O.D 6 yaşında ki kardeşi C.D’nin av tüfeği ile oynarken yanlışlıkla ateş alması sonucu kurşunun denk gelmesinden kaynaklı hayatını kaybetti. Henüz 9 yaşında olan O.O.D’nin başına gelen üzücü olay ailesini ve yakınlarını derinden sarstı.

Yanlışlıkla Vurdu

6 yaşında olan kardeş C.D evde bulunan av tüfeği ile oynarken yanlışlıkla ateş alması sonucun da ağabeyi O.O.D’yi vurması ve ağabeyinin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan üzücü olay küçük kardeşin bilinçsizce tüfekle oynaması ve ağabeyini vurması ile sonuçlandı.

Cansız Bedeni…

Olay yerine gelen ekiplerce yapılan kontrolde 9 yaşında ki çocuğun hayatını kaybettiğini onayladılar ve cansız bedeni inceleme için Sakarya eğitim ve araştırma hastanesi Korucuk kampüsüne otopsi için nakledildi. Konu ile ilgili inceleme başlatıldı.