Kamu

Samsun Üniversitesi personel alımları yapacak: Lise ve üniversite mezunları başvurabilir!

Samsun Üniversitesi çeşitli kadrolarda personel alımları yapacak. Lise ve lisans mezunları kadrolar için başvuru yapabilecekler. Şartları sağlayan adaylar arasından kadroya seçilenler KPSS 2022 (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle belirlenecek.

Samsun Üniversitesi büro personeli, temizlik görevlisi kadrolarında personel alımı yapacak. Sözleşmeli personel alımları için yazılı ve sözlü sınav uygulanmayacak. Adaylar ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içerisinde (mesai bitimine kadar) üniversite web sayfasından (http://www.samsun.edu.tr) temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Rektörlük Evrak Kayıt Birimine şahsen veya adrese kargo/posta ile müracaat edeceklerdir.


Şahsen Başvuru Adresi Rektörlük Evrak Kayıt Birimi Canik Yerleşkesi Gürgenyatak Mahallesi Merkez Sokak No:40-2/1 Canik/ SAMSUN
Posta/Kargo İle Başvuru Adresi Samsun Üniversitesi Rektörlük Merkez Ofisi Zafer Mah. Cumhuriyet Cd. No:33 İlkadım/ SAMSUN
Son Başvuru Tarihi 12.01.2023 (Mesai bitimine kadar)
Sonuç Açıklama Tarihi 19.01.2023 (Mesai bitimine kadar)

ARANILAN GENEL KOŞULLAR:

1-657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.
2-Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak. (askerliğini yapmış, tecilli ya da muaf olmak).
3-Başvuracak adayın durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması.
4-Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.